apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Μαζί με την πιο καλή σας διάθεση βγείτε στα μαγαζιά έχοντας στο μυαλό σας μερικά βασικά σημεία.

gamos nyfika nifika anthopoleia ktimata aithouses γαμος κτηματα αιθουσες ανθοπωλεια νυφικα

Μπράβο σε όσες έχουν κορμιά σε διαστάσεις μοντέλου, αλλά μπράβο και σε εμάς τις υπόλοιπες που θα καταφέρουμε να κρύψουμε τα μειονεκτήματα και να αναδείξουμε τα κάλλη μας.

Έχουμε χαρές. Ο γάμος είναι χαρά και η εύρεση του νυφικού είναι χαρά. Ακόμη και αν η ζυγαριά μας δείχνει κάτι παραπάνω δεν θα χαλάσουμε ούτε το κέφι ούτε την τόσο κοριτσίστικη και διασκεδαστική διαδικασία της δοκιμής νυφικών.
Προγραμματίστε, λοιπόν, από νωρίς αυτό το κομμάτι των προετοιμασιών ώστε να μην χρειαστεί να κάνετε κανένα συμβιβασμό λόγω στενών χρονικών περιθωρίων αλλά και για να προλάβετε να κάνετε όποιες τροποποιήσεις χρειαστούν ώστε το φόρεμα να σας κολακεύει πραγματικά.

Μην αποκλείετε τίποτα

Μην πάρετε ως δεδομένο ότι ο αγαπημένος σας οίκος δεν θα έχει αυτό που αναζητάτε μόνο και μόνο επειδή στην πασαρέλα τα νυφικά τα φορούν μοντέλα. Δεν είναι απίθανο να υπάρχει ένα σχέδιο που να σας αρέσει και να ταιριάζει απόλυτα στο σώμα σας. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι σε όλους τους οίκους υπάρχει η δυνατότητα κάποιων μεταποιήσεων ώστε να προσαρμοστεί κάθε φόρεμα στις ανάγκες του σώματος σας. Να θυμάστε μόνο ότι κάτι τέτοιο μπορεί να έχει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση όπως και γενικότερα τα μεγαλύτερα μεγέθη σε νυφικά με εκλεπτυσμένα υφάσματα, όπως μουσελίνα.             

Ενημερώστε εγκαίρως

Αυτός είναι ένας γενικός κανόνας: πάντα πρέπει να κλείνουμε ραντεβού πριν πάμε να δοκιμάσουμε νυφικά ώστε να είμαστε σίγουρες ότι η υπεύθυνη του οίκου θα μπορέσει να ασχοληθεί μαζί μας. Ακόμη περισσότερο, όταν μάλλον θα χρειαστούμε μερικά σχέδια σε μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα νούμερο. Είναι πιο πρακτικό να ενημερώσουμε ώστε να έχουν προνοήσει και στο ατελιέ να έχουν έτοιμες κάποιες προτάσεις για εσάς. Ακόμη και αν δεν είναι ακριβώς αυτό το σχέδιο που επιθυμείτε είναι καλό να δοκιμάσετε γιατί έτσι θα αντιληφθείτε και εσείς πιο στυλ σας πηγαίνει αλλά και για την υπεύθυνη να σας προτείνει όλες τις πιθανές εναλλακτικές.          

Το σωστό εσώρουχο

Ο σωστός εσωτερικός σας κόσμος θα είναι αυτός που θα αναδείξει και τον εξωτερικό σας! Κορσέδες και σωστά σουτιέν είναι απαραίτητα για να δείτε ακριβώς την εφαρμογή του φορέματος και τι μπορεί να «μαζευτεί» και τι όχι.    

Μην έχετε ψευδαισθήσεις

Θα ήταν ιδανικό να μπορούσατε να χάνατε κάποια κιλά - αν αυτό θα σας έκανε να νιώσετε καλύτερα - αλλά επειδή τίποτα δεν σίγουρο καλύτερα να παραγγείλετε το φόρεμα στις διαστάσεις που έχετε όταν το δοκιμάζετε. Έχει μεγάλη σημασία το νυφικό στο οποίο θα καταλήξετε να έχει σωστή εφαρμογή στο σημείο όπου υπάρχουν τα παραπάνω κιλά και στη συνέχεια να προσαρμόσετε τα υπόλοιπα κομμάτια.

Καλή παρέα

Η μαμά σας και μια φίλη σας είναι απαραίτητη συντροφιά για την έρευνα του νυφικού σας καθώς είναι δυο πρόσωπα που όχι μόνο θέλουν το καλό σας αλλά ξέρουν και το στυλ και την προσωπικότητα σας και γνωρίζουν τι θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και όμορφα. 

πηγη:newsbeast.gr    

 

Gravatar
BasePortals Ltd.
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (54)

διαφημηστικη θεση

διαφημηστικη θεση