χωρίς υπερβολές και αναίτιες εκκεντρικότητες

gamos

Τόσο το καλύτερο
Οι γκουρού της μόδας πολλές φορές επιμένουν να συμβουλεύουν τις γυναίκες να είναι φυσικές και πάνω από όλα ο εαυτό τους, χωρίς υπερβολές και αναίτιες εκκεντρικότητες. Αυτό σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε και εσείς για το γάμο σας.

Ας δεχθούμε αυτήν τόσο κλισέ ατάκα ότι «κάθε γυναίκα ονειρεύεται από μικρό κοριτσάκι να παντρευτεί». Δεν απέχει και τόσο από την αλήθεια. Εξάλλου, η Bibibo - για εμάς τις παλιές - και η Barbie για τις νεότερες ήταν νοικοκυρεμένα κορίτσια: η μια πιστή στον John John και η άλλη στον Ken. Βέβαια, αυτές κάθε χρόνο παντρεύονταν έτσι ώστε να βγάζουν στην παραγωγή και να αγοράζουμε εμείς οι αφελείς κορασίδες νέα νυφικά, νέα κουστούμια, νέα αυτοκίνητα, μέχρι και κατοικίδια!

 


Στην πραγματικότητα, όλες θεωρούμε ότι θα παντρευτούμε μια φορά και αυτή πρέπει να είναι η πιο σημαντική ημέρα της ζωής μας. Στοχεύουμε στην τελειότητα σε όλους τους τομείς: στην διακόσμηση, στο μπουφέ, στο νυφικό, στην play list, σε όλα. Ένα ατελείωτο άγχος που ξεκινά μήνες πριν την τελετή την οποία πολλές φορές δεν καταφέρνουμε να απολαύσουμε λόγω άγχους.
Έχει τύχει να παρευρεθώ σε γάμο όπου η νύφη ίσα που πρόλαβε να τσουγκρίσει μαζί μας και να της ευχηθούμε. Κατόπιν, χάθηκε. Το άγχος των ετοιμασιών της είχε δημιουργήσει πρόβλημα στο στομάχι και έτσι όλο το βράδυ χρειάστηκε να μείνει ξαπλωμένη.


Η επιθυμία μας να ξεχωρίσουμε και να κάνουμε το κάτι διαφορετικό είναι απόλυτα κατανοητή αλλά στην περίπτωση του γάμου πραγματικά δεν χρειάζεται. Όπως σε όλα τα κοινωνικά γίγνεσθαι για την επιτυχία απαιτούνται καλοπροαίρετοι καλεσμένοι με    καλή διάθεση. Η πρωτοτυπία και η διαφορετικότητα είναι πάντα ευπρόσδεκτες αρκεί να μην συνοδεύονται από άγχος, κούραση, εμμονή και υπερβολές.
Ορισμένες έρευνες δικαιολογούν όλη αυτήν την συμπεριφορά μας καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι έχουν δει τα μάτια μας πολλά. Η πλειοψηφία των γυναικών παντρεύεται πλέον μετά τα 35. Μέχρι τότε, είναι πολύ φυσικό καθεμιά να έχει παρευρεθεί ως καλεσμένη σε πολλούς άλλους γάμους. Όταν έρχεται η ώρα να παντρευτεί τα έχει όλα βαρεθεί και την πιάνει η μανία να κάνει το κάτι ξεχωριστό.
Αλλά είναι ο γάμος. Είναι σαν να θελήσεις να χορέψεις τον μπάλο αλλιώς. Μπορείς αλλά αν σου βγαίνει και μπορείς. Η τελετή του δικού σου γάμου μπορεί να διαφέρει απόλυτα και να είναι προσαρμοσμένη στην προσωπικότητα σου. Αυτό έχει νόημα. Η εκκεντρικότητα χωρίς λόγο δεν έχει νόημα.
Ένας ακόμη παράγοντας που μας ωθεί στην λαχτάρα του πρωτότυπου είναι φυσικά το internet. Μια κυβερνοβόλτα αρκεί για να αισθανθείς ότι όλοι έχουν τα πάντα και δεν μένει τίποτα για εσένα, τίποτα καινοτόμο(!): τις πιο πρωτότυπες προτάσεις γάμου, τα πιο περίεργα νυφικά  και φανταστικές DIY μπομπονιέρες. Και όμως έχει μείνει το καλύτερο: το απλό, το παραδοσιακό, το αναμενόμενο που είναι από μόνο του τόσο ξεχωριστό.
Αυτή η μέρα είναι όντως ιδιάιτερη αλλά με την καλή έννοια. Είναι η μέρα που θα είστε πραγματικά όμορφη και λαμπερή - άρα αποφύγετε τα non stop πάνω κάτω για τις ετοιμασίες - και ιδανική αφορμή για τρελό ξεφάντωμα.
Ο γάμος είναι γιορτή, γιορτάζετε και μοιράζεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα την αγάπη και τον έρωτα σας για τον άνδρα που επιλέξατε να μοιραστείτε την ζωή σας. Δεν είναι διαγωνισμός, δεν είναι επίδειξη, δεν θα κριθείτε και δεν θα βαθμολογηθείτε.   

πηγη:in.gr

Gravatar
Posted by gamosgamos.gr 02/08/2013 Categories: gamos γαμος
BasePortals Ltd
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (110)

διαφημηστικη θεση

γαμος

↑ Grab this Headline Animator

Subscribe to γαμος γαμος

 
 

 


Site Map | Printable View | © 2008 - 2022 Base Portals Ltd

Powered by mojoPortal | HTML 5 | CSS | Design by styleshout