apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Ταινία µικρού µήκους

photografoi φωτογραφοι

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα είναι πάντα τα πιο μαρτυριάρικα σουβενίρ της ζωής μας και καμιά μας δεν θέλει ένα γαμήλιο άλμπουμ - καταδότη λαθών και παραλείψεων.

 Όπου κι αν καταχωνιάσετε τις φωτογραφίες του γάµου σας, πάντα θα υπάρχει στο σαλόνι των µαµάδων η ασηµένια κορνίζα µε το ευτυχές ζεύγος να χαµογελάει ψεύτικα, «παγωµένο» σε µια στάση στηµένης τρυφερότητας. Απλώς καταστροφή. Πιθανότατα να νιώθετε και οι δύο σφιγµένοι, ειδικά στη διάρκεια της τελετής, αλλά αυτό δεν θέλετε να το δείτε και στο βίντεο. Οπότε πάρτε το αλλιώς εκ των προτέρων και αναζητήστε τον κατάλληλο επαγγελµατία. Το συγκεκριµένο γεγονός θέλει ατµόσφαιρα, κατάλληλο φωτισµό και σωστή καθοδήγηση για να έχετε τις καλύτερες λήψεις. Γιατί το µόνο σίγουρο είναι ότι θα δείτε τις φωτογραφίες και το DVD από την εκκλησία και το πάρτι πολλές φορές στο µέλλον µε τους φίλους σας και αργότερα µε τα παιδιά σας.

Ταινία µικρού µήκους


Ένας επαγγελµατίας θα φροντίσει να καλύψει το γεγονός µε τον κατάλληλο τρόπο αφού θα ασχοληθεί µε τη ρύθµιση του ήχου και του φωτισµού, το µοντάζ, ακόµα και τη µουσική υπόκρουση. Ξεκινήστε την έρευνα από τους φίλους και τους γνωστούς σας. Ζητήστε να δείτε τα δικά τους βίντεο και τις φωτογραφίες για να σχηµατίσετε µια πρώτη γνώµη για τη δουλειά του ανθρώπου τον οποίο επέλεξαν και αναλόγως να δείτε αν σας ταιριάζει το στιλ του. Ένας σωστός επαγγελµατίας θα είναι συνέχεια σε εγρήγορση προκειµένου να καλύψει όλες τις σηµαντικές στιγµές και δεν θα αφήσει την κάµερα ανεκµετάλλευτη. Ακόµα όµως και αν δεν έχετε συγκεκριµένες συστάσεις, καλό είναι να φροντίσετε να είστε σαφείς µε τον κάµεραµαν όσον αφορά τα πλάνα που θέλετε και πώς ακριβώς φαντάζεστε το τελικό αποτέλεσµα. Αυτό που πρέπει να τονίσετε είναι πως τη συγκεκριµένη µέρα δεν σας ενδιαφέρει τόσο το τοπίο όσο οι άνθρωποι. Εκείνος θα πρέπει να τραβήξει πλάνα απ' όλους τους καλεσµένους (ακόµα και να τους ζητήσει να µιλήσουν αν το θέλετε), να έχει επισκεφθεί το χώρο της τελετής και της δεξίωσης νωρίτερα ώστε να καλύψει σωστά τις όποιες ανάγκες έχει ο χώρος - κυρίως από άποψη φωτισµού - και φυσικά να είναι διακριτικός.
Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι το επαγγελµατικό βίντεο δεν είναι απαραίτητο, ένας φίλος µε όνειρα σκηνοθέτη µπορεί να κάνει τη δουλειά µε τη δική του κάµερα. Το αποτέλεσµα θα είναι πιο φυσικό, µε µεθυσµένες δηλώσεις από αγαπηµένα πρόσωπα και παρεΐστικη ατµόσφαιρα. Μην εκπλαγείτε όµως αν ύστερα από δέκα ποτήρια σαµπάνια η εικόνα αρχίσει να τρέµει επικίνδυνα.

Πείτε τσιιιιιιζ


Για τις φωτογραφίες του γάµου σας καλό είναι να προσλάβετε κάποιον που ασχολείται µε την κάλυψη τέτοιου είδους εκδηλώσεων και όχι µε τη φωτογραφία γενικά. Μπορείτε να ελέγξετε το site του συγκεκριµένου επαγγελµατία και δουλειές που έχει κάνει παλιότερα, σηµαντικό ρόλο όµως παίζει και η χηµεία που θα έχετε µε αυτό τον άνθρωπο αφού θα βρίσκεται στο ζωτικό σας χώρο για αρκετές ώρες. Στη συνέχεια ζητήστε του µερικές συµβουλές για να δείτε πώς θα σας αντιµετωπίσει. Ρωτήστε τον τι πρέπει να προσέξετε στο µακιγιάζ, πού να κοιτάζετε και πότε να χαµογελάτε, πώς θα συνεννοείστε µεταξύ σας και ποια καρέ είναι πολύ σηµαντικά ώστε να νιώσετε πιο ασφαλής για το αποτέλεσµα και να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες που έχει η κάλυψη ενός γάµου. Αφού επιλέξετε το φωτογράφο, κάντε µια έρευνα γύρω από τα είδη των φωτογραφιών γάµου που υπάρχουν. Πολλοί προτιµούν σέπια, ασπρόµαυρες, πορτρέτα ή ένα συνδυασµό των παραπάνω. Όσον αφορά την τιµή, θα σας κάνει ο ίδιος κάποια προσφορά και πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι περιλαµβάνει αυτό το πακέτο. Θα σας ακολουθήσει και στη δεξίωση και για πόση ώρα; Είναι ακόµα σηµαντικό να γνωρίζετε τον αριθµό των φωτογραφιών που συµπεριλαµβάνονται στην τιµή, πόσες θα πάρετε τυπωµένες και όχι απλά σε κόντακτ και πόσο θα σας κοστίσει κάθε επιπλέον ανατύπωση. Έχετε στο µυαλό σας ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν περίπου 1,5 ευρώ η µία, ενώ η παραµονή του φωτογράφου στο τραπέζι του γάµου χρεώνεται µε την ώρα. Διευκρινίστε επίσης εάν θα σας παραχωρήσει το CD, αν και συνήθως αυτό έχει κάποια έξτρα επιβάρυνση.

Photo shock


Σε περίπτωση που δεν εµφανιστεί ο φωτογράφος ούτε φροντίσει να στείλει κάποιον αντικαταστάτη, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε. Το σίγουρο είναι ότι κάποιος συγγενής ή καλεσµένος θα έχει φέρει τη δική του µηχανή ή κάµερα και θα αναλάβει δράση µε χαρά. Μία ακόµα λύση, για κάθε ενδεχόµενο, είναι να µοιράσετε στην εκκλησία αλλά και στο πάρτι φωτογραφικές µηχανές µιας χρήσης. Οι καλεσµένοι θα µπουν οπωσδήποτε στον πειρασµό να τις χρησιµοποιήσουν και σίγουρα η διαδικασία και το αποτέλεσµα θα έχουν πολλή περισσότερη πλάκα για όλους, ακόµα κι αν ο επαγγελµατίας φωτογράφος δώσει το παρών.

Στην επιλογή του σωστού επαγγελµατία αρκεί να ακολουθήσετε συγκεκριµένα βήµατα.


1. Συµβουλευτείτε πρώτα φίλους και γνωστούς. Εκείνοι θα σας προτείνουν ή θα σας αποθαρρύνουν από το να χρησιµοποιήσετε τον άνθρωπο που εργάστηκε για το δικό τους γάµο.
2. Φροντίστε να έρθετε σε επαφή µε αρκετούς επαγγελµατίες του είδους ώστε να έχετε διαφορετικές εναλλακτικές και ζητήστε προσφορές.
3. Δείτε προηγούµενες δουλειές του. Μόνο έτσι θα καταλάβετε αν συµφωνείτε µε την αισθητική του.
4. Αν υπάρχει κάτι που δεν σας ταιριάζει (λήψεις, φωτισµός, ατµόσφαιρα) συζητήστε το µαζί του. Αν ο φωτογράφος είναι αδιάλλακτος σχετικά µε την τέχνη του ή φαίνεται να µη σας ακούει, καλύτερα να πάτε στον επόµενο επικρατέστερο.

πηγη:in.gr

Gravatar
BasePortals Ltd
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (10)

διαφημηστικη θεση

διαφημηστικη θεση