apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Για να δείχνεται τέλεια στις φωτογραφιές του γάμου σας.

gamos γαμος φωτογραφοι photografoi

Ακριβώς επειδή φαίνεται καλό στον καθρέφτη, δεν σημαίνει ότι θα φωτογραφίζεται και καλά.

Μαλλιά

Μη λουστείτε για μια ημέρα ή δύο πριν από το γάμο σας.Τα λίγο πιο "βρώμικα"μαλλιά θα κρατήσουν περισσότερο τη φόρμα που θα τους δώσετε , θα έχουν λιγότερο φριζάρισμα και λιγότερο "αναμάλλιασμα" στις φωτογραφίες σας.

Εάν φορέσετε πέπλο,ζητήστε βοήθεια όταν χρειαστεί να το βγάλετε! Είναι εύκολο να ανακατευτούν τα μαλλιά σας όταν το βγάλετε.

Πάρτε μαζί σας επιπλέον φουρκέτες και λακ, ακόμα κι αν δεν πιστεύεται ότι θα τα χρειαστείτε.

Μην το παρακάνετε με την λακ. Η μεγάλη ποσότητα μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται "γλιμένα" ή να έχουν το χρώμα της κιμωλίας στις φωτογραφίες.

Χείλια

Nude και καφέ αποχρώσεις στο κραγιόν μπορεί να σας κάνουν να δείχνεται πολύ φωτεινή στις φωτογραφίες.Στόχος σας πάντα πρέπει να είναι οι φωτεινές απόχρώσεις στα ρούχα.

Τα ματ κραγιόν μπορεί να κάνει τα χείλια σας να δείχνουν στεγνά μετά από λίγο, οπότε να είστε προετοιμασμένες έχοντας ένα gloss μαζί σας, ώστε τα χείλη σας να φαίνονται ενυδατωμένα και παχουλά για τις φωτογραφίες.

Τα κρεμώδη κραγιόν προσθέτουν υγρασία, αλλά δεν θα διαρκέσουν για αρκετό διάστημα. Βεβαιωθείτε ότι η μητέρα σας ή η κουμπάρα σας κρατάει πάνω της το κραγιόν σας έτσι ώστε να μπορείτε να τοεφαρμόσετε ξανά πριν από τις φωτογραφίες.

Το μολύβι των χειλιών δεν πρέπει να είναι αισθητό στο πρόσωπο ή στις φωτογραφίες, αλλά θα κρατήσει το χρώμα από το να ξεχυθεί σε σειμεία των χειλιών που δεν θέλετε, θα βοηθήσει να διαρκέσει το κραγιόν περισσότερο.

Μάτια

Οι ματ σκιές ματιών φαίνονται καλύτερα σε εικόνες,δίνουν λιγότερη λάμψη.

Οι γυαλιστερές σκιές δημιουργούν τσακίσεις και λεκέδες πάνω στα βλέφαρα και μπορεί να μοιάζουν με ιδρώτα, δεν προσδίδουν λάμψη  στις φωτογραφίες.

Χρησιμοποιήστε αδιάβροχη μάσκαρα, ώστε να μην έχετε τα μάτια του ρακούν αν κλάψετε. Ακόμα κι αν δεν κλαίτε εύκολα, όλες αυτές οι αγκαλιές θα μουτζούρώσουν τη μάσκαρα σας.Οι λεκέδες που θα δημιουργηθούν και οι μουτζούρες κάτω από τα μάτια θα ενισχυθούν με το φλας της κάμερας. Το μαύρο είναι σχεδόν πάντα μια καλή επιλογή χρώματος.

Βεβαιωθείτε ότι κάτω από τα μάτια το concealer σας ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας ακριβώς.

Οφθαλμικές σταγόνες μπορεί να βοηθήσουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο ανοιχτά στις φωτογραφίες, απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα εμπορικό προιον που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για να αποφύγετε τον ερεθισμό έκπληξη.

Πρόσωπο

Τα θεμέλια του μακιγιάζ σας είναι το make up. Οπότε όσο και αν σας ενδιαφέρουν τα φθηνά προιόντα mμακιγιάζ στο make up δεν θα πρέπει να κάνετε εκπτώσεις! Αγοράστε από ένα κατάστημα μακιγιάζ, έτσι ώστε ένας επαγγελματίας να μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή απόχρωση. Η εφαρμογή πρέπει να γίνει στο σειμείο του σαγονιού σας, πηγαίνετε έξω σε φυσικό φως της ημέρας, και τραβήξτε μια φωτογραφία. Αυτό που μπορεί να φαίνεται αόρατο σε έναν καθρέφτη μπορεί να εμφανιστεί στις εικόνες.

Αν έχετε λιπαρό δέρμα, μια πούδα σε σκόνη είναι το καλύτερο για τη λήψη,έτσι είστε σίγουροι ότι δεν λαμπιρίζει το πρόσωπο σας στις φωτογραφίες.

Προσεκτικά με το ρουζ.Η μαυρισμένη όψη μπορεί να δείχνουν καλά στο πρόσωπο, αλλά οι κάμερες τονίζουν τα πορτοκαλι και τα κίτρινα, μετατρέποντας μια ηλιόλουστη ματιά σε ένα πρόσωπο καρότο .Το ίδιο ισχύει και για το μαύρισμα ψεκασμού.

Φρύδια

Σίγουρα,δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κάποιος στις φωτογραφίες, αλλά αν τα αφαιρέσετε πάρα πολύ ή αντιθέτως τα αφήσετε πολύ θαμνώδη,θα είναι.

Τα φρύδια πλαισιώνουν το πρόσωπό σας και αν γίνει σωστά, θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίζουν. Βεβαιωθείτε ότι η κάμερα εστιάζει στα μάτια σας και όχι στα φρύδια σας με το να προσπαθεί ντους δώσει το σωστό σχήμα,το μήκος και το πλάτος.

 

Gravatar
BasePortals Ltd
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (10)

διαφημηστικη θεση

διαφημηστικη θεση