apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Με βάση τον προϋπολογισμό σας.

gamos organosi gamou γαμος οργανωση γαμου

Αν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε το σχεδιασμό του γάμου σας, θα δυσκολευτείτε πάρα πολύ να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

1. Ορίστε έναν προϋπολογισμό για τις διακοσμήσεις σας. Αποφασίστε πόσο μπορείτε να ξοδέψετε συνολικά και αφού έχετε ερευνήσει ότι έχετε στο μυαλό σας, σκεφτείτε πώς μπορείτε να τα προσαρμόσετε όλα μέσα στον προυπολογισμό σας.
 
- Μεγαλύτερος προϋπολογισμός σημαίνει πως μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μεγάλες και περίπλοκες διακοσμήσεις στα τραπέζια. Όσο μεγαλύτερος είναι ο προϋπολογισμός τόσο πιο εξωφρενικές απαιτήσεις μπορείτε να έχετε.
        
- Μικρότερος προϋπολογισμος μπορεί βεβαίως να σας δώσει την όμορφη διακόσμηση που επιθυμείτε, αν μπορείτε να καταλήξετε σε κάτι δημιουργικό. Ένα μικρό μπολ βάζο με νερό και ένα λουλούδι ή κερί μπορεί να είναι απλή και κομψή λύση. Ένας καθρέφτης κάτω από μία διάταξη μπορεί επίσης να κάνει το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος ή πληρέστερος από ότι πραγματικά είναι.
   
2

Βασίστε το ντεκόρ σας στην εποχή του έτους που ο γάμος θα πραγματοποιηθεί. Δεν θα είχε νόημα να έχουμε Αλεξανδριανά σε ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό γάμο, οπότε χρησιμοποιήστε τη σεζόν ως ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό της διακόσμησης του γάμου σα .
 
3

Επιλέξτε τα λουλούδια για να δημιουργήσετε τις διακοσμήσεις σα .
      
- Ενώ μερικά λουλούδια είναι γενικά διαθέσιμα όλο το χρόνο, να εξετάσετε την επιλογή των εποχιακών λουλουδιών, η οποία μπορεί να είναι φθηνότερη λύση.
 
- Ακόμη και μεταξωτά λουλούδια πωλούνται με βάση την εποχή, οπότε αν ψάχνετε για τις καλύτερες προσφορές , σκεφτείτε το μέλλον και κάντε την αγορά των μεταξωτών λουλουδιών του γάμου σας, ένα έτος πριν, όταν τα καταστήματα λουλουδιών και οι βιοτεχνίες αρχίζουν να βάζουν τα στοιχεία που θέλετε προς πώληση.
       
- Ζωντανά λουλούδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν απλές διακοσμήσεις όπου θα χρησιμοποιούν γυάλινα βάζα με νερό. Χρησιμοποιήστε όσα κομμένα άνθη  θέλετε για να κάνετε μια δήλωση. Μερικές νύφες επίσης να προσθέτουν πινελιές στα βάζα, όπως σαφείς πέτρες, πέτρες του ποταμού ή υποδιαιρέσεις αυτών. Χρωματιστά βάζα είναι επίσης μια εναλλακτική διακόσμηση.

- Με τα μεταξωτά λουλούδια θα πρέπει να κρύψει τους μίσχους, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα γυάλινα βάζα  και αντ 'αυτού να χρησιμοποιούν στερεά - χρωματιστά αγγεία. Μπορείτε να τακτοποιήσετε τα λουλούδια με την τοποθέτηση φελιζόλ στη βάση και σπρώχνοντας τα μεταξωτά λουλούδια προς τα κάτω μέσα στον αφρό για να εξασφαλίσετε τη σαθερότητά τους.
 
- Πέταλα λουλουδιών, ζωντανά ή μεταξοτά είναι απλές διακοσμήσεις που μπορούν να προστεθούν σε κάθε γάμο.
  
4

Αποφασίστε σχετικά μετο θέμα του γάμου.
      
- Προγραμματίστε τις διακοσμήσεις σας γύρω από το θέμα που θα επιλέξετε. Εργάζεστε σε ένα θέμα του 1940 ή 1950 με vintage αίσθηση; Πρόκειτε να κάνετε το γάμο στην παραλία;
 
- Συγκεντρώστε ιδέες για το πώς μπορείτε να εντάξετε τμήματα του εν λόγω θέματος στο ντεκόρ σας. Στη συνέχεια να τσεκάρετε τον προϋπολογισμό σας για να δείτε αν οι ιδέες που έχετε στο μυαλό σας είναι εφικτές.

5

Κοιτάξτε σε  άλμπουμ φωτογραφιών που διατείθενται στο ιντερνετ, το σχεδιασμό του γάμου, σε ιστοσελίδες ή περιοδικά γάμου για να αναζητήσετε την έμπνευση.

6

Μετατρέψτε την έμπνευσή σας σε πραγματικότητα.
       
- Μετάξι, σατέν, τούλι ή άλλο ύφασμα στις πλάτες των καρεκλών ή στο μπροστινό μέρος των πινάκων. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με την ανακύκλωση του υφάσματος και τη σταθεροποίησή του με σύρμα. Μπορείτε να προσθέσετε πινελιές όπως τα λουλούδια ή οι χάντρες.

- Προσθέστε τα κεριά ή κεριά χωρίς φλόγα για να στολίσετε το τραπέζι σας με την προστιθέμενη ατμόσφαιρα του δωματίου.
      
- Μπορείτε επίσης να προσθέσετε θεματικά αντικείμενα σε γυαλί όπως σφαιρικά κύπελλα ή γυάλινα βάζα για επιπρόσθετες διακοσμήσεις. Για ένα θέμα στη παραλία  χρησιμοποιήστε την άμμο ως βάση και προσθέστε κοχύλια. Μια άλλη ιδέα θα ήταν να βάλετε πορτοκάλια, λεμόνια ή λάιμ σε ένα ψηλό βάζο για να προσθέσετε χρώμα. Χρησιμοποιήστε βατόμουρα και σταφύλια ως μια άλλη εναλλακτική λύση.
 
7

Συγκεντρώστε τις ιδέες σας για τη  διακόσμήση και συζητήστε με την οικογένεια και τους φίλους σας για να  δείτε αν αυτό που έχετε στο μυαλό σας έχειεπιτευχθεί και δεν έχετε ξεφύγει στο θέμα του κόστους. Ή προσλάβετε έναν επαγγελματία για να τα συγκεντρώσει όλα αυτά για εσάς, αν κανείς από τον κύκλο της οικογένειας ή των φίλων σας δεν είναι αρκετά δημιουργικός.

Gravatar
BasePortals Ltd
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (9)

διαφημηστικη θεση

διαφημηστικη θεση