apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Λοιπόν,τα είχαμε όλα.

gamos γαμος νυφικα nyfika

Μπροστά από το βασιλικό γάμο, πρέπει να υπήρχε ένα μέλος της Βουλής των Windsor όπου ανέμενε σε μια τηλεφωνική γραμμή, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Λοιπόν,τα είχαμε όλα. Εμείς επευφημούσαν την Αυτού Μεγαλειότητα. Εμείς χαμογελάσμε στο φόρεμα. Εμείς σκουπίσαμε ένα δάκρυ κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής των όρκων. Εμείς σύρθηκαμε γύρω από το πάτωμα, ουρλιάζοντας με αμηχανία, όπως ο Simon Schama είπε: "Είναι απλά ένα ζευγάρι όμορφα παιδιά ".

Ένα από τα προσωπικά μου στυγμιότυπα ήρθε όταν ο φίλος μου Daniel (είχε προσκληθεί για πρωινό), είπε ότι θα έρθει την "αυγή", έτσι ώστε να μην χάσει ούτε στιγμή από τη φαντασμαγορία.

Φαντασμαγορία ! Πάρα πολύ σπάνια έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη λέξη. Η σκέψη ήταν σαφώς ανώτερη στο μυαλό του Huw Edwards, ο οποίος τη χρησιμοποίησε 87 φορές στην πρώτη ώρα και μόνο.

Και η φαντασμαγορία ήταν εκεί. Σαλπιγκτές, στρατιωτικοί χαιρετισμοί, η παρτίδα.

Οι αφίξεις ήταν ακριβώς όπως είχαμε ελπίσει: λαμπερά άλογα, αστραφτερές Bentleys και πανέμορφες άμαξες, ακολουθούμενες από μια δέσμη ανθρώπων που κρέμονταν σαν να ήταν σε λεωφορείο. Στην πραγματικότητα, πολλά μικρά λεωφορεία. Όποιος βρισκόταν ανάμεσα σε αυτό το πλήθος πρέπει να ήταν τρομερά απογοητευμένος για να φτάσει στο αβαείο. Νόμιζαν ότι επρόκειτο να πάνε στον Alton Towers.

Περικοπές, περικοπές. Από το τέλος του  καταλόγου, ο Δούκας του Κεντ  πήγε στο γάμο μόνο επειδή ήταν η πρώτη ευκαιρία του για να φάει μέσα σε μια εβδομάδα .

Η βασίλισσα, είχε μια κουβέρτα πάνω από τα γόνατα της. Με μια πρώτη ματιά, σκέφτηκα ότι ήταν ένας χάρτης.Οι οδηγοί των ταξί είναι τόσο αδιάφοροι, που η Αυτού Μεγαλειότης θα  σκέφτηκε ότι μπορεί να χρειαστεί να κλίνει προς τα εμπρός και να φωνάζει "Στρίψτε αριστερά εδώ!". Αλλά όχι!!! Ήταν μια μπλε κουβέρτα, που έπεφτε με προσοχή πάνω από στα βασιλικά γόνατα. Ίσως έκρυβε ένα μυστικό αυτοκινητάκι πικ-νικ;Υπάρχει πάντα μεγάλη αναμονή για το γεύμα σε τέτοιους γάμους και ποτέ δεν είναι αρκετά τα  καναπεδάκια. Δεν θα φταίει η Μεγαλειότης αν είχε κρύψει ένα τολμηρό πακέτο Frazzles εκεί κάτω.

Τώρα που τελείωσε, με ασφάλεια και χαρά, υποθέτω ότι είμαστε ελεύθεροι να παραδεχθούμε αυτό που όλοι σκέφτονταν αφού επισκέπτες είχαν φτάσει όλοι. Αναρωτηθήκαμε λοιπόν "είναι ο πιο υψηλόβαθμος βασιλικός γάμος  που έχει γίνει; Αν συμβεί το χειρότερο, ποιος βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής;  Ποιος κόμης ή υποκόμης περιμένει νευρικά πάνω από το τηλέφωνο, μόνο στη σκέψη μιας τέτοιας περίπτωσης; Ποιος είναι ο βασιλιάς Ralph μας;

Θα ήταν η Fergie;

Όσον αφορά στις απουσίες, είναι η κόρη του Peter Phillips, η Savannah, πρόσφατα γεννηθείς και πολύ μικρή για να παρακολουθήσει την τελετή. Η κυρία Phillips είχε την προνοητικότητα να αποκηρύξει την  Καθολική της πίστη όσον αφορά στο μυστήριο του γάμου, διατηρώντας ασφαλή την προοπτική των παιδιών της στη γραμμή - αλλά δεν είχε την προνοητικότητα να αποφύγετε να κατονομάσει το παιδί της Savannah. Θα μπορούσε να είναι η βασίλισσα Savannah η πρώτη; Δεν έχω ελέγξει το βιβλίο της ιστορίας μου, αλλά εγώ θα βάλω ένα στοίχημα .

Τέλος πάντων τα κάναμε όλα. Τρομοκρατική-φοβία είναι πολύ υψηλό ποσοστόγια να μην  συμβεί. Υπήρχαν αστυνομοι παντού, με τα πόδια, με άλογα και είμαι σίγουρος ότι με κάποια επιπλέον μεταμφίεση ως εμίρηδες. Πιθανός κίνδυνος παραμόνευε πίσω από κάθε πυλώνα. Σίγουρα κανείς δεν "σκάναρε"τον αρχιεπίσκοπος του Canterbury,  Θα μπορούσε εύκολα να είχε ένα γιαταγάνι κάτω από το γιλέκο .

Θα μπορούσε ο Huw Edwards να  αντιμετώπισει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Ήταν τρέλα να μην έχουν τον David Dimbleby εκεί.

Ευτυχώς όμως, όλα πήγαν όμορφα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Δεν θα πω ότι το κήρυγμα του επίσκοπου του  του Λονδίνου ήταν το πιο συναρπαστικό όλων των εποχών.

Το ζευγάρι ήταν όμορφο και η χορωδία ευχάριστη. Δεν μπορώ να αισθάνομαι ικανοποιημένος κάθε φορά που βλέπω τη βασίλισσα  ιδιαίτερα σε μια κατάσταση όπου όλοι οι άλλοι τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο.Δεν μποροεί να συμμετάσχει σε αυτό φυσικά. Αλλά εγώ πάω στοίχημα που τον σιγοτραγουδάει μόνη της στο μπάνιο.

Η σκηνή του μπαλκονιού ήταν απολαυστική.Πειστικό το φιλί.

Αγόρασα ένα παραμύθι όταν ήμουν παιδί και αφορούσε τον  Κάρολο και τη Νταϊάνα και ξέρω ένα παλιό ρητό , " Ξεγέλασέ με μια φορά ... " Αλλά αυτοί οι δύο έμοιαζε πραγματικά άνετοι, οικείοι και ευτυχισμένοι σαν ζευγάρι ζευγάρι.Τουλάχιστον ελπίζω έτσι .

Gravatar
BasePortals Ltd
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (110)

διαφημηστικη θεση

γαμος

↑ Grab this Headline Animator

Subscribe to γαμος γαμος