apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Οι άνδρες και το shopping είναι χρόνια μαλωμένοι.

gamos gampriatiko kostoumi γαμος γαμπριατικο κοστουμι

Η σχέση τους παραμένει μακρινή και πλατωνική και δεν αλλάζει εύκολα χάρη των γαμήλιων προετοιμασιών. Αλλά, όλα έχουν τον τρόπο τους.

Δεν είναι λίγοι οι φίλοι και οι γνωστοί που έχουν πάει να επιλέξουν το γαμπριάτικο κουστούμι τους πραγματικά στο παρά πέντε. Υπάρχει μια λανθασμένη άποψη που υποστηρίζει ότι «ένα κουστούμι είναι, πόσο να το ψάξω;». Καταρχάς, αρκεί να σκεφτείτε - στους άνδρες μιλάμε -  ότι σπάνια θα βρείτε ένα κουστούμι που να σας αρέσει πολύ και ταυτόχρονα να σας εφαρμόζει τέλεια. Τις περισσότερες φορές χρειάζονται επιδιορθώσεις οι οποίες δεν γίνονται και μέσα σε μια ώρα. Αλλά εμείς οι γυναίκες τα ξέρουμε αυτά. Το θέμα είναι πως θα τους πείσουμε να πάνε εγκαίρως για το κουστούμι χωρίς να τσακωθούμε και χωρίς να τον τρελάνουμε στην μουρμούρα.

Βασικός κανόνας

Αυτό που εμείς βρίσκουμε τόσο διασκεδαστικό στο shopping - το πήγαινε έλα και έρχομαι στα μαγαζιά - είναι για εκείνους ο χειρότερος εφιάλτης. Δεν αντέχουν στην ιδέα ότι θα πρέπει να μπουν και να βγουν σε διάφορα μαγαζιά για να βρουν το τέλειο. Άρα, η πρώτη κίνηση σας για να στρώσετε το έδαφος, είναι να ανακαλύψετε και να του προτείνετε ένα κατάστημα που θα έχει όλα όσα χρειάζεται και ξεχωριστές επιλογές ώστε να νιώσει ότι πραγματικά κατέληξε σε ό,τι καλύτερο.

Δήθεν τυχαία

Αρχίστε να του βάζετε την ιδέα δήθεν αυθόρμητα και τυχαία. Προτείνετε να πάτε για καφέ σε μια περιοχή που έχετε επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν αρκετά καταστήματα με ανδρικό ένδυμα (π.χ Κολωνάκι) και κάνοντας βόλτα σταματήστε αμέριμνα και χωρίς να επιμείνετε σε κάτι για να χαζέψετε τις βιτρίνες. Ίσως την επομένη να πάει και από μόνος τους να δοκιμάσει κάτι που του έκανε εντύπωση. Μπορείτε επίσης να πάρετε αφήνετε σχετικά περιοδικά μόδας ή site ανοιχτά ώστε το βλέμμα του να πέσει εκεί. Σίγουρα από περιέργεια θα τα περιεργαστεί και θα του ανοίξει η όρεξη για την απόκτηση του δικού του κουστουμιού.

Ένα αθώο ψεματάκι   

Στο κουστούμι οι άνδρες καμιά φορά αντιδρούν όπως και όταν ετοιμάζεστε να πάτε κάπου. Αν δεν μας δουν έτοιμες να βάζουμε στο τσαντάκι όλα τα απαραίτητα απλά δεν κουνιούνται από τον καναπέ. Ξέρουν, έχουν μάθει καλά, ότι τα 5 λεπτά που ανακοινώνουμε ότι χρειαζόμαστε για να ετοιμαστούμε είναι τουλάχιστον μισή ώρα οπότε και αυτοί χαλαρώνουν. Όσο, λοιπόν, ακούν ότι εσείς ακόμη ψάχνετε νυφικό, παπούτσια, χτένισμα, γόβες κτλ αισθάνεται ότι έχει αρκετό χρόνο μπροστά του για να πάει για ψώνια. Προσποιηθείτε ότι όλα τα έχετε υπό έλεγχο ώστε να κινητοποιηθεί και εκείνος.

Keep calm     

Χαλαρώστε και μην μπείτε στον κόπο να ετοιμάσετε μια λίστα με όλα αυτά που εσείς έχετε σκεφτεί ότι θα θέλατε εκείνος να φοράει την ημέρα του γάμου σας. Όσο του δυσκολεύεται το project προσθέτοντας δικές σας απαιτήσεις τόσο θα αντιδρά και θα βαριέται να ψάξει. Προσφερθείτε να πάτε μαζί του στα μαγαζιά χωρίς να είστε επικριτές και απόλυτες αλλά προσπαθώντας με ήρεμο τρόπο να δείχνετε την αντίρρηση σας σε κάποια του επιλογή έχοντας όμως πάντα μια αντιπρόταση. Αν δεν δει, δεν πείθεται και αν δεν πεισθεί θα πάρει αυτό που θέλει και… «άντε για να τελειώνουμε!»            
 

πηγη:in.gr

Gravatar
BasePortals Ltd.
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (10)

διαφημηστικη θεση

διαφημηστικη θεση