Apolis - Attalos

Αιθουσες Δεξιωσεων

rodon   Εταιρεία...................    Apolis  -  Attalos

διεύθυνση   Διεύθυνση...............     Apolis : Λόφος Αγ.Δημητρίου Πετρούπολη T.K ΑΤΤΙΚΗΣ 13231
                                               Attalos : Πάρκο Ειρήνης Καματερό ΑΤΤΙΚΗΣ T.K 13451

υπεύθυνος   Υπεύθυνος..............    Ντάλης Θανάσης

τηλέφωνο   Τηλέφωνο...............     Apolis:    210 5060620 5062000
                                              Attalos:    210 2389009 2389122

κινητο   Κινητό....................    69

φαξ   Φαξ........................     Apolis:    210 5060690
                                            Attalos:   210 2389120

email   eMail......................   box@apolis.gr           box@attalos.net

 website  URL........................   www.apolis.gr           www.attalos.net

 

       apolis
 
       attalos               

apolis01APOLIS

 

        Η αίθουσα  «Άπολις» βρίσκεται στον πανέμορφο πολυχώρο «Άπολις» στην Πετρούπολη και αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για όλους εσάς που αναζητάτε κάτι το ιδιαίτερο . Είναι μια εντυπωσιακή αίθουσα εκδηλώσεων ,ιδανική για γαμήλιες δεξιώσεις υψηλών απαιτήσεων . Στο «Άπολις» μπορείτε να δεξιωθείτε τους εκλεκτούς καλεσμένους σας από τον Οκτώμβριο έως και τον Μάιο .

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

 

        Το ειδικό τμήμα δεξιώσεων είναι στην διαθεσή σας για να σχεδιάσει και να οργανώσει την πιο λαμπερή γαμήλια γιορτή , ενώ η εύκολη πρόσβαση και ο διαθέσιμος χώρος στάθμευσης εξυπηρετούν όλους τους καλεσμένους σας . Ακόμα το τμήμα δεξιώσεων μπορεί να μεταφέρει την τεχνογνωσία του και στον χώρο επιλογής σας , εξασφαλίζοντας πάντα θεαματικά αποτελέσματα και επαγγελματική εξυπηρέτηση . Η ευγένεια , η εμπειρία και ο επαγγελματισμός του προσωπικού του «Άπολις» θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε εσάς όσο και στους καλεσμένους σας .

 

apolis02ΧΩΡΟΙ

 

        Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική φυσιογνωμία της αίθουσας «Άπολις» , με τον συνδυασμό του ξύλου και της πέτρας , την ανοικτή οροφή , το μεγάλο μπαλκόνι με θέα την Αθήνα  και με τους εναλλασσόμενους ειδικούς φωτισμούς  , δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα που αποπνέει εκλεπτυσμένη αισθητική και ζεστασιά  ,ιδανική για την δεξίωση του γάμου σας .

 

ΓΕΥΣΕΙΣ

apolis03

        Το γαμήλιο μενού απαρτίζουν φίνες και λεπτές γεύσεις , ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στην άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και στην ευφάνταστη παρουσίαση των πιάτων .

        Χρόνια τώρα η σεφ Άντζελα Παυλή εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες της και κερδίζει με το υψηλό γαστρονομικό της επίπεδο και τους πλέον δύσκολους και απαιτητικούς γευσιγνώστες .


Τέλος , να τονίσουμε ότι εκτός από την αίθουσα «Άπολις» υπάρχει ένας πανέμορφος πολυχώρος 4.000 τ.μ , με εκπληκτική θέα και ολάνθιστους εξωτερικούς χώρους , ένα all day long στέκι , όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ , το φαγητό η το ποτό σας .

 

attalos01ATTALOS

 

          Η οργάνωση εκδηλώσεων στον πολυχώρο «Άτταλος» είναι η νέα πρόταση του «Άπολις» για εσάς που θέλετε μια γαμήλια βραδιά αντάξια των προσδοκιών σας . Ένας πραγματικά αρχοντικός χώρος , σε μια μοναδικής φυσικής ομορφιάς τοποθεσία . Μέσα στο καταπράσινο πάρκο Ειρήνης στο Καματερό , ο «Άτταλος» ξεχωρίζει για την καταπληκτική του θέα αλλά και για την ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής φυσιογνωμίας αίθουσά του από πέτρα και ξύλο , που δημιουργεί μιά ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα .

 

        Διακοσμημένη από υπέροχους πίνακες μεγάλων Ελλήνων ζωγράφων και από εξαιρετικές τοιχογραφίες  , η αίθουσα εκδηλώσεων «Άτταλος» - σαν μια μικρή γκαλερί – υφαίνει πραγματικά ένα μοναδικό γοητευτικό χώρο ,που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από ανθρώπους με στυλ και υψηλής ποιότητας γούστο .

 

       attalos02 Ο χώρος λειτουργεί όλο τον χρόνο, ενώ η κουζίνα και το σέρβις κινούνται στα ίδια υψηλά επίπεδα με την αίθουσα «Άπολις» , αποτελώντας αδιάψευστη εγγύηση για την διοργάνωση της πιο επιτυχημένης γαμήλιας δεξίωσης με έμπνευση και φαντασία , σε πραγματικά προσιτές τιμές .

 

Απολαύστε φίνες γεύσεις απο την ελληνική κυρίως κουζίνα , σε απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς , με τα αγνότερα υλικά και με καλαίσθητη παρουσίαση .

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

 

        Η εξειδίκευση , η ευγένεια και η διακριτική παρουσία του προσωπικού , ο πολυτελής εξοπλισμός και η φίνα διακόσμηση του χώρου εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία της βραδιάς

 

Ντάλης Θανάσης
 Apolis : Λόφος Αγ.Δημητρίου Πετρούπολη T.K ΑΤΤΙΚΗΣ 13231
 Attalos : Πάρκο Ειρήνης Καματερό ΑΤΤΙΚΗΣ T.K 13451

 Apolis:210 5060620 5062000
 Attalos:210 2389009 2389122

 Apolis:210 5060690
 Attalos:210 2389120

 http://www.apolis.gr      |    http://www.attalos.net
 box@apolis.gr    |    box@attalos.net

Page 1 of 2 1 2 > >>

  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (0)
  • Comments (0)