ΑΠΟΗΧΟΣ

μουσικη γαμου

rodon   Εταιρεία...................    ΑΠΟΗΧΟΣ

διεύθυνση   Διεύθυνση...............    Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗ 10 Ν. ΦΑΛΗΡΟ 185 47 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΤΤΙΚΗ

υπεύθυνος   Υπεύθυνος..............    Κουνάδης Γιάννης

τηλέφωνο   Τηλέφωνο...............    210-4819901

κινητο   Κινητό....................    6932 925548

φαξ   Φαξ........................    210 4819989

email   eMail......................    apoixos@apoixos.gr

 website  URL........................    www.apoixos.gr

 

                    apoixos

apoixosΜουσική Γάμου


Ο "ΑΠΟΗΧΟΣ" είναι μια εταιρεία με πολυετή πείρα που καλύπτει με ηχητικά, μουσικά, φωτιστικά και οπτικοαουστικά μέσα, κάθε είδους εκδήλωση (ΓΑΜΟΥΣ, ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ, ΟΜΙΛΙΕΣ, ΠΑΡΤΥ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΑΓΑΖΙΩΝ, LIVE, ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΡΕΒΕΓΙΟΝ) σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Στοιχεία που την χαρακτηρίζουν είναι η συνεχής επένδυσή της με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και το προσωπικό της, που διακρίνεται για το ταλέντο και τον επαγγελματισμό του. Στόχος της είναι μέσα από τη δουλειά της να διασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα που πληρούν τις προσδοκίες σας.

H εταιρεία Απόηχος είναι σε θέση να σας προσφέρει τις παρακάτω παροχές:

Μουσική κάλυψη
Eχοντας στο δυναμικό μας τους καλύτερους επαγγελματίες dj’s με πλήρη ενημερωμένη δισκοθήκη σε όλα τα είδη μουσικής στο ελληνικό & ξένο ρεπερτόριο, όπου επιλέγονται ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκδήλωσης σας, εξασφαλίζουμε την καλύτερη μουσική επένδυση.

Ηχητική κάλυψη
Πλαισιώνουμε οποιονδήποτε χώρο για κάθε είδους εκδήλωση με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ήχου της αγοράς.

apoixosΦωτιστική κάλυψη
Για εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους με σύγχρονα φωτιστικά μέσα (κινούμενες κεφαλές, robotica, laser, par, κανόνια παρακολούθησης, strobe, satelight, black light, προβολείς, κ.α.)

Ειδικά εφέ
Πυροτεχνήματα εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, επιδαπέδια & εναέρια, κανόνια με ροδοπέταλα, κανονάκια που εκτοξεύουν confetti, disco balls, smoke machine, bubble machine, snow machine, haze machine & confetti machine….

Τεχνική υποστήριξη
Για συνέδρια, ομιλίες, παρουσιάσεις, με ήχο (μεταφραστικά συστήματα, μικροφωνική εγκατάσταση) και εικόνα (projectors, video wall, plasma, overhead)

Extra καλύψεις
Εγκατάσταση dance floor (πίστας χορού) και εξέδρας, παρουσίαση με projectors και video wall, ορχήστρες, ζωντανά χορευτικά, κλασσικά σχήματα, τέντες, διακόσμηση με μπαλόνια, φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση, αποκλειστική συνεργασία με επιλεγμένα catering και χώρους δεξιώσεων.apoixosΥπεύθυνος : ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  
Διεύθυνση :  Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗ 10 Ν. ΦΑΛΗΡΟ 185 47 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΤΤΙΚΗ

 
Τηλέφωνο : 210-4819901  6932 925548
 
Fax : 210-4819989

 
Email - URL : apoixos@apoixos.gr     www.apoixos.gr

Page 1 of 2 1 2 > >>  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (0)
  • Comments (0)