Αιτνα Catering

Γαμηλιες Δεξιωσεις

rodon   Εταιρεία...................    Αιτνα Catering

διεύθυνση   Διεύθυνση...............    Αγ.Τριάδος 100 - Αχαρναί - ΑΤΤΙΚΗ

υπεύθυνος   Υπεύθυνος..............    Κορωνάκης Σπύρος

τηλέφωνο   Τηλέφωνο...............    210 8955090

κινητο   Κινητό....................    6945 460999

φαξ   Φαξ........................    210 8950522

email   eMail......................    info@aitnacatering.gr

 website  URL........................    www.aitnacatering.gr

 

                 aitna catering   

aitna cateringΗ εταιρία Αίτνα Catering δημιουργήθηκε από τον Σπύρο Κορωνάκη το 1998. Η πολυετής εμπειρία του στον χώρο της μαζικής εστίασης, με έναυσμα τις οικογενειακές βιοτεχνικές επιχειρήσεις τροφίμων ήταν η αιτία για τη δημιουργία της εταιρίας Αίτνα Catering.

Μέσα σε λίγα χρόνια δημιουργήθηκε, μια οργανωμένη μονάδα παραγωγής μαζικών συνεστιάσεων, υψηλών απαιτήσεων. Με υπευθυνότητα, δυναμικό στιλ, άψογο service και άρτιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό εγγυάται για το αποτέλεσμα της εκδήλωσής σας.

Διοργανώνει για σας: Γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, συνέδρια, εγκαίνια καταστημάτων καθώς και τροφοδοσίες κυλικείων, νοσοκομείων, εστιατορίων, δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών.

υψηλά επίπεδα, η εταιρία Αίτνα Catering εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων HACCP, καθώς και το σύστημα διαχείρισης ποιότητας και διοίκησης ΕΛΟΤ ISO 9001-2000.

Η γαμήλια δεξίωση όπως για σας έτσι και για μας αποτελεί ένα πολύ σπουδαίο γεγονός. Η εταιρεία μας με πολύ μεράκι και φροντίδα πραγματοποιεί οποιαδήποτε επιθυμία σας.

Δημιουργεί με την βοήθεια του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού της, ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, σε συνδυασμό πάντα με την μεγάλη ποικιλία και αφθονία γαστριμαργικών απολαύσεων χαρίζοντας σε σας και στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις για μια αξέχαστη βραδιά.

Η εταιρία μας προσφέρει με μεγάλη επιτυχία τις υπηρεσίες της στα παιδικά πάρτι και στις δεξιώσεις βαπτίσεων. Φροντίζει είτε σε χώρους που διαθέτει είτε στο δικό σας χώρο, να σας προσφέρει ένα παραμυθένιο περιβάλλον, με υπέροχες μαγικές απολαύσεις που θα ξετρελάνουν και τους μικρούς και τους μεγάλους με την εμφάνισή τους.

Ο μικρός ήρωας την ημέρα αυτή έχει την τιμητική του. Παιχνίδια και clowns γεμίζουν ευχάριστα το χρόνο σας, ενώ οι υπέροχες λιχουδιές, ειδικά στολισμένες με μικρά ζωάκια και φανταστικούς ήρωες δίνουν την δική τους παράσταση πάνω στο τραπέζι. Δημιουργούμε εντυπωσιακές τούρτες με όποιον ήρωα θέλει ο πρωταγωνιστής της βραδιάς.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

 • Δεξιώσεις Γάμων
 • Δεξιώσεις Βαπτίσεων
 • Parties-Επαγγελματικά Events

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

 • ΚΤΗΜΑ ΑΜΒΡΟΣΙΑ
 • AQUADOME
 • ΚΤΗΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 • ΚΤΗΜΑ ΓΑΣΠΑΡΗ

ΑΙΤΝΑ Catering CONTACT


Υπευθυνος..... Κορωνάκης Σπύρος

Διεύθυνση..... Αγ.Τριάδος 100 - Αχαρναί - ΑΤΤΙΚΗ

Τηλέφωνο..... 210 8955090 | 6945 460999

φαξ......... 210 8950522

email.....   info@aitnacatering.gr

website..... www.aitnacatering.gr

Page 1 of 2 1 2 > >> • RSS
 • Subscribe

Statistics

 • Entries (0)
 • Comments (0)