apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Last Blog Posts

 1. Tuxedos > 5 στυλιστικοί συνδυασμοί για το κουστούμι του γαμπρoύ

  Υπάρχει η λανθασμένη εντύπωση ότι όλα τα κουστούμια είναι ίδια και οι επιλογές είναι συγκεκριμένες. Σχεδιαστές και στυλίστες επιβεβαιώνουν το αντίθετο εμπράκτως.

  Σήμερα υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για την ενδυμασία του γαμπρού που πλέον ο καθένας έχει τη δυνατότητα να βρει αυτό ακριβώς που ανταποκρίνεται στο στυλ και την προσωπικότητα του. Σας παρουσιάζουμε την βασική πεντάδα:

  Ο Παραδοσιακός: Ένα μαύρο σμόκιν ίσως να είναι αυτό που σας έρχεται πρώτα στο μυαλό αλλά ακόμη και έτσι να είναι υπάρχει τρόπος να ανατρέψετε το αναμενόμενο. Επιλέξτε ένα slim fit σμόκιν με μια λεπτή εγκοπή στο πέτο και ένα πολύχρωμο μαντήλι  (pochette).

 2. PhotosVideo > Όμορφες γαμήλιες φωτογραφίες με παιδιά

  Άλλοι την επιδιώκουν και την απολαμβάνουν απαθανατίζοντας τον αυθορμητισμό και τη ζωντάνια τους.

  Τα παιδιά μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές των πιο ρομαντικών και γλυκών φωτογραφιών ακριβώς γιατί δεν έχουν το άγχος του στησίματος και της πόζας. Το παιχνίδι τους, το βλέμμα τους και οι χειρονομίες τους μπορούν να αποτελέσουν το καλύτερο σενάριο πίσω από μια υπέροχη φωτογραφία.

  Μπορείτε να τονίσετε στον επαγγελματία φωτογράφο ότι επιθυμείτε φωτογραφίες με τα παιδιά που θα βρίσκονται στο γάμο για να έχει το νου του στα αεικίνητα πλασματάκια!

  Τα μυστικά των ειδικών για τέτοιου είδους καρέ συνοψίζονται ενδεικτικά στα παρακάτω tips:

 3. OrganosiGamou > 7 βήματα για να οργανώσετε το ταξίδι σας

  H αλήθεια είναι μετά το άγχος και την γλυκιά κούραση των προετοιμασιών του γάμου, οι παραλείψεις στην οργάνωση του ταξιδιού είναι συχνές. 

  *Κοινή απόφαση

  Μπορεί κατά την προετοιμασία του γάμου ο αγαπημένος σας να σας έδινε το ελεύθερο επιλογής σε πολλά πράγματα αλλά το ταξίδι του μέλιτος δεν είναι το ίδιο. Όσο κουραστικό και αν σας φαίνεται ή όσο χρονοβόρο μπορεί τελικά να αποδειχθεί θα πρέπει να καταλήξετε για τον προορισμό και για όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοινού.

διαφημηστικη θεση                    rodon

Video channel
17/07/2014

καλογεροπουλουΟ οίκος νυφικών Γιώτα Καλογεροπούλου, διαθέτει bazaar  νυφικών προς ενοικίαση ή αγορά. Οι τιμές ξεκινούν από 200 ευρώ κ φτάνουν μέχρι 700 ευρώ

Τηλεφωνο : 210 7218119

Διεύθυνση :  Χάρητος 8 Κολωνάκι

info@gkalogeropoulou-bridal.gr

http://www.nyfika-gkalogeropoulou.gr

... read more
 

Προτεινόμενα

palataki

amadeus

evionos

διαφημηστικη θεση

Need Help?

 
 
i love gamosgamos

Social Net

facebooktwitteryoutube

TweetLine

TimeLine

 
 

Μια εναλλακτική δεξίωση γάμου  

Αν δεν επιθυμείτε την κλασική βραδινή δεξίωση με ένα ολοκληρωμένο μπουφέ οργανώστε ένα απογευματινό cocktail party με τα ανάλογα finger food.

Τι πρέπει να προσέξετε

Στην πρόσκληση που θα στείλετε να αναφέρετε με σαφήνεια το είδος της δεξίωσης που θα ακολουθήσει - και κυρίως ότι δεν περιλαμβάνει φαγητό. Έπειτα, σίγουρα δεν απαιτείται η σπαζοκεφαλιά της διάταξης των τραπεζιών αλλά καλό είναι να προβλέψετε κάποια καθίσματα για τους πιο ηλικιωμένους και κάποια διαθέσιμα για τους υπόλοιπους καλεσμένους - οι κυρίες με τα τακούνια θα θέλουν κάποια στιγμή να ξαποστάσουν.

... read more
 

Γαμήλια Δεξίωση επιλέγουμε Αίθουσα δεξιώσεων η κτήμα ?  

Πήρατε την μεγάλη απόφαση για τον γάμο σας?

αιθουσες δεξιωσεωνΠήρατε την μεγάλη απόφαση για τον  γάμο σας.

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε την εκκλησία που θα τελεστεί το μυστήριο και μετά τον χώρο που θα λάβει μέρος η γαμήλια δεξίωση .
Πρώτο ερώτημα που τίθεται  « αίθουσα δεξιώσεων » ή « κτήμα »  ;

Επικρατεί η άποψη οτι οι δεξιώσεις των θερινών μηνών γίνονται σε κτήματα ή σε άλλους ανοιχτούς χώρους  και των χειμερινών σε αίθουσες , αλλά η επιλογή ειναι  καθαρά δική σας ….κάντε το γάμο που έχετε ονειρευτεί όπου τον έχετε ονειρευτεί....υπάρχουν λύσεις για τα πάντα.....

... read more
 
Posted by gamosgamos.gr 24/07/2013 Categories: αιθουσες δεξιωσεων δεξιωσεις δεξιωση

Διακοσμώντας τις καρέκλες της δεξίωσης !!!...  

ζεστό φιλικό και άνετο περιβάλλον σε μια δεξίωση γάμου

diakosmisi kareklasΓια να μπορέσει κάποιος να δημιουργήσει ένα ζεστό φιλικό και άνετο περιβάλλον σε μια δεξίωση γάμου δεν θα πρέπει να παραβλέψει την διακόσμηση των καρεκλών στα τραπεζια των προσκεκλημένων.

Στα τραπέζια της δεξίωσης υπάρχουν οι καρέκλες στις οποίες κανένας δεν δίνει σημασία συνήθως, ενώ είναι ένα σημείο που αξίζει προσοχής μέσα στην αίθουσα δεξίωσης που έχουμε επιλέξει.

... read more
 
Posted by gamosgamos.gr 24/07/2013

Επιλέγοντας την αίθουσα για την δεξίωση του γάμου μας!!!  

πριν να επιλέξουμε την αίθουσα που θα κάνουμε την δεξίωση του γάμου μας

αιθουσες δεξιωσεων

Το πρώτο πράγμα που έχουμε υπ' όψιν μας πριν να επιλέξουμε την αίθουσα που θα κάνουμε την δεξίωση του γάμου μας είναι ο προυπολογισμός. Αφού λοιπόν έχουμε καταλήξει για τα οικονομικά μας ξέροντας πόσα άτομα θα δεξιωθούμε και πόσο είμαστε διατεθιμένοι να πληρώσουμε ανά άτομο τότε επιλέγουμε τις αίθουσες δεξιώσεων που μας ενδιαφέρουν και κανονίζουμε κάποια ραντεβού με τους υπεθύνους των αιθουσών.

... read more
 
Posted by gamosgamos.gr 24/07/2013

Μια δυσκολη υποθεση σημερα πια ο γαμος ... 

Σημερα ο γαμος είναι μια δύσκολη υπόθεση όσον αφορά την οργάνωσή του

gamosΣημερα ο gamos είναι μια δύσκολη υπόθεση όσον αφορά την οργάνωσή του. Αν παντρεύεσαι και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις για να οργανώσεις την δεξίωση του γάμου σου μπορείς από αυτήν εδώ την σελίδα να πληροφορηθείς για τις αίθουσες δεξιώσεων.

Πλούσιες πληροφορίες για όλους του επαγγελματίες που ασχολούνται με γαμους βαπτίσεις και εταιρικά events .Αίθουσες δεξιώσεων με δυνατότητες δεξίωσης από 150 - 5000 προσκεκλημένων, πολυτελή περιβάλλοντα και χώροι υψηλής αισθητικής που θα καταπλήξουν και θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας.

... read more
 
Posted by gamosgamos.gr 24/07/2013
BasePortals Ltd.