apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

7 βήματα για να οργανώσετε το ταξίδι σας 

Προνοήστε για να χαλαρώσετε!

H αλήθεια είναι μετά το άγχος και την γλυκιά κούραση των προετοιμασιών του γάμου, οι παραλείψεις στην οργάνωση του ταξιδιού είναι συχνές. 

*Κοινή απόφαση

Μπορεί κατά την προετοιμασία του γάμου ο αγαπημένος σας να σας έδινε το ελεύθερο επιλογής σε πολλά πράγματα αλλά το ταξίδι του μέλιτος δεν είναι το ίδιο. Όσο κουραστικό και αν σας φαίνεται ή όσο χρονοβόρο μπορεί τελικά να αποδειχθεί θα πρέπει να καταλήξετε για τον προορισμό και για όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοινού.

... read more
 

6 σημαντικά λάθη στην προετοιμασία ενός γάμου  

Συνήθως λένε ότι είναι καλό να μαθαίνεις από τα λάθη σου.

Αλλά επειδή – θεωρητικά – μια φορά παντρευόμαστε ας περιορίσουμε όσο γίνεται τις ατυχείς κινήσεις κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.

Μην παρασύρεστε

Τα διαθέσιμα χρήματα θα πρέπει να τα διαχειριστείτε  με σύνεση, όχι όλα για το νυφικό. Σκεφτείτε ότι ακολουθούν τα παπούτσια, εσώρουχα, διάφορα άλλα αξεσουάρ, μαλλιά, μακιγιάζ. Όλα αξίζουν το μερίδιο τους για να είναι και όλα άψογα. Αν πάλι βρείτε τα παπούτσια των ονείρων σας τα οποία είναι ακριβά φροντίστε το νυφικό σας να είναι πιο φθηνό αλλά να μην φαίνεται! Συνήθως τα λιτά σχέδια είναι που ξεγελούν περισσότερο.

... read more
 

Γάμος δίπλα στο κύμα: όλα όσα πρέπει να ξέρετε  

Το καλοκαίρι οδηγεί απευθείας στην θάλασσα ακόμη και την ημέρα του γάμου σας.

Αν είστε από τα εναλλακτικά ζευγάρια που θα προτιμούσαν άμμο και αλμύρα ας είστε προετοιμασμένοι για τα βασικά.

Δυστυχώς στην Ελλάδα ιερείς και δήμαρχοι δεν επιτρέπεται να τελούν το μυστήριο του γάμου εκτός εκκλησίας ή δημαρχείου. Αλλά υπάρχουν πολλά ξωκλήσια και χώροι διασκέδασης πάνω στο κύμα οπότε ένας παραθαλάσσιος γάμος δεν είναι και τόσο άπιαστο όνειρο. Θέλει μόνο λίγο ψάξιμο για την εντοπισμό της καλύτερης τοποθεσίας και καλή οργάνωση.  

... read more
 

How to Prepare a Candy Buffet for Your Wedding  

Steps

1. Διαλέξτε καραμέλες για το μπουφέ.

Καθίστε κάτω με ένα σημειωματάριο και το σύντροφό σας να αποφασίσετε μαζί τι είδους καραμέλες  θα θέλατε να έχετε στη γαμήλια δεξίωση. Εσείς οι δύο θα έχετε τα αγαπημένα σας, έτσι ώστε να λάβετε τις προτιμήσεις του άλλου υπόψην κατά το σχεδιασμό.

... read more
 

Πώς να έχετε ένα κομψό γάμο  

Με βάση τον προϋπολογισμό σας.

 

 

 

 

Αν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε το σχεδιασμό του γάμου σας, θα δυσκολευτείτε πάρα πολύ να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

1. Ορίστε έναν προϋπολογισμό για τις διακοσμήσεις σας. Αποφασίστε πόσο μπορείτε να ξοδέψετε συνολικά και αφού έχετε ερευνήσει ότι έχετε στο μυαλό σας, σκεφτείτε πώς μπορείτε να τα προσαρμόσετε όλα μέσα στον προυπολογισμό σας.τις διακοσμήσεις σας.
 
Μεγαλύτερος προϋπολογισμός σημαίνει πως μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μεγάλες και περίπλοκες διακοσμήσεις στα τραπέζια. Όσο μεγαλύτερος είναι ο προϋπολογισμός τόσο πιο εξωφρενικές απαιτήσεις μπορείτε να έχετε.

... read more
 

Όταν οι πλούσιοι... 

κάνουν υπερβολές

100 extravagant γάμοι

Ο Ziad Raphael Nassar είναι διοργανωτής γάμων της ελίτ. Στους πελάτες του περιλαμβάνονται πολλές βασιλικές οικογένειες και μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Η εταιρία του Once διοργανώνει γάμους κυρίως στη Μέση Ανατολή, όπου η υπερβολή και η επίδειξη κυριαρχεί στην αισθητική.

... read more
 
BasePortals Ltd