apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Advice on Wedding Dress Shopping 

Εύκολος τρόπος για την επιλογή του νυφικού

Είναι απολύτως φυσιολογικό, όταν φορεθεί το δαχτυλίδι στο χέρι σας και εσείς και ο σύντροφός σας ορίσετε ημερομηνία γάμου, ότι οι σκέψεις που θα κυριαρχήσουν σχεδόν όλες τις στιγμές σας, θα είναι ένα πράγμα: το νυφικό.

Είναι φυσικό. Ως άνθρωποι, έχουμε την τάση να σκεφτόμασται για τις εμφανίσεις μας σε καθημερινή βάση. Όμως ως γυναίκες, έχουμε μια πιθανότητα περισσότερη να  σκεφτόμαστε για τις εμφανίσεις μας λίγο πιο συχνά από τους άνδρες στη ζωή μας. Και ως νύφες, ας πούμε ότι τα φώτα της δημοσιότητας είναι λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό πάνω μας. Συνήθως είμαστε κορίτσια που ποτέ δεν είχαμε ένα ιδαίτερο φόρεμα στη ντουλάπα μας, που δεν μας άρεσε το ροζ χρώμα και που δεν είμασταν φανατικές του γάμου.

... read more
 

Πώς οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να αγαπούν το γάμο. 

ο γάμος είναι μόδα.

Οι μεγάλοι οίκοι εντάσσουν με πάθος τα του γάμου στις σχεδιαστικές τoυς δραστηριότητες επιβεβαιώνοντας τελικά ότι…ο γάμος είναι μόδα.

Η Σοφία Κοκοσαλάκη σχεδιάζει έτοιμα νυφικά από το 2000, τότε που άνοιξε το ατελιέ της στο Λονδίνο. Η τυχαία συνάντηση της με την Natalie Massenet - ιδρύτρια του Net - a- Porter με την online μπουτίκ νυφικών - το 2011 έπεισε την Κοκοσαλάκη να μην περιοριστεί στις ready-to-wear σειρές.

Δύο χρόνια αργότερα, παρατηρήθηκε αύξηση κατά 67% στην αγορά νυφικών, στην οποία φυσικά συνέβαλαν οι δημιουργίες της Κοκοσαλάκη.  Η ίδια η σχεδιάστρια, μάλιστα, παραδέχεται ότι ο σχεδιασμός νυφικών ταιριάζει καλύτερα στο πρόγραμμά της και είναι πιο εύκολο να διαχειριστεί ως μια επιχείρηση. «Δεν θα μπορούσα να με συγκρίνω με τον Alaia, αλλά αυτή η διαδικασία μου προσφέρει μια ελευθερία. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το ημερολόγιο της μόδας, και δεν πρέπει να δείχνω τόση αφοσίωση στις εκάστοτε τάσεις κάθε εποχής».

... read more
 

The Latest Wedding Dress Trend 

Απλά κρατήθείτε ένα λεπτό.

Μαύρο νυφικά; Έχουμε φαντασιώσεις για αφράτα λευκά από την παιδική ηλικία, οπότε αυτό έρχεται ως μια μεγάλη έκπληξη!

Ναι, το διαβάσατε σωστά κυρίες μου. Μαύρα νυφικά. Είναι όλη η οργή αυτής της σεζόν ... ή έτσι ορισμένοι σχεδιαστές θέλουν να πιστέψουμε. Ένας από αυτούς;η Vera Wang .

Ακριβώς!Η μητέρα όλων των σχεδιαστών για νυφικά παρουσίασε μια συλλογή από σκοτεινά μαύρα νυφικά και σόκαρε όλο το γυναικείο πληθυσμό.Η Vera ήρθε στο "The View" την περασμένη εβδομάδα για να συζητήσει τη συλλογή της και μίλησε για την έμπνευσή της: « Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μπόρεσα να εξερευνήσω μια πολύχρονη φαντασίωση μου και να μετατραπούν όλα τα λευκά και ιβουάρ φορέματα που έχω κάνει τόσα χρόνια σε μαύρα.Μαζί θα λειτουργήσει και μια παλέτα εσωρούχων κυρίως σε μαύρο και άσπρο. Γι 'αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα για 'μένα το πέρασμα στην άγρια ??πλευρά."

... read more
 

Λευκά νυφικά φορέματα 

ορισμένες θα προτιμούσαν να φορέσουν κάτι λίγο πιο πολύχρωμο

Το λευκό είναι παραδοσιακά το χρώμα του νυφικού  και πολλά κορίτσια ζουν με το όνειρο της ημέρας που θα φορέσουν αυτό το καθαρό φόρεμα λευκό ή ιβουάρ και θα συναντήσουν τον όμορφο άντρας τους για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ωστόσο δεν αρέσει σε όλεςτις νύφες η ιδέα ενός λευκού νυφικού  και ορισμένες θα προτιμούσαν να φορέσουν κάτι λίγο πιο πολύχρωμο.

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν ένα λευκό νυφικό είναι η σωστή επιλογή για σας, εδώ είναι τα μειονεκτήματα του να παντρευτείτε σε λευκό χρώμα:

Τέσσερις λόγοι για να μη παντρευτείς με λευκό νυφικό

1.Τα συνήθη

Εάν είστε το είδος του ατόμου που θέλει να ντυθεί με έντονα φωτεινά χρώματα και μοτίβα την ημέρα του γάμου σας, θέλετε να φορέσετε κάτι που θα εκφράσει την προσωπικότητά σας και αν νομίζετε ότι το λευκό είναι μια βαρετή εθιμοτυπία... δεν υπάρχει κανένας λόγος που δεν πρέπει να επιλέξετε ένα άλλο χρώμα.

... read more
 

Λευκό νυφικό φόρεμα  

Το λευκό είναι παραδοσιακό

Το λευκό είναι παραδοσιακά το χρώμα του νυφικού  και πολλά κορίτσια ζουν με το όνειρο της ημέρας που θα φορέσουν αυτό το καθαρό φόρεμα λευκό ή ιβουάρ και θα συναντήσουν τον όμορφο άντρας τους για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ωστόσο δεν αρέσει σε όλεςτις νύφες η ιδέα ενός λευκού νυφικού  και ορισμένες θα προτιμούσαν να φορέσουν κάτι λίγο πιο πολύχρωμο.

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν ένα λευκό νυφικό είναι η σωστή επιλογή για σας, εδώ είναι τα πλεονεκτήματα του να παντρευτείτε σε λευκό χρώμα:

Τέσσερις λόγοι για να παντρευτείς με λευκό νυφικό

1.Θα αισθανθείτε όπως μια νύφη

Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα όμορφο λευκό νυφικό για να σας κάνει να αισθάνεστε πραγματικά ότι παντρεύεσται. Η εικόνα της νύφης σε ένα λευκό φόρεμα με πέπλο μπορεί να είναι ένα στερεότυπο αλλά είναι ένα διαρκές σύμβολο και όταν θα βλέπετε το είδωλό σας στον καθρέφτη, θα αισθάνεται πραγματικά ότι είστε νύφη.

 

... read more
 

Νυφικό για την παραλία  

Τίποτα δεν είναι πιο ρομαντικό

Τίποτα δεν είναι πιο ρομαντικό από την ανταλλαγή των όρκων σας σε μια όμορφη αμμώδη παραλία με τον ήχο του ωκεανού ως soundtrack του γάμου σας. Ωστόσο  υπάρχουν ορισμένες πρακτικές σκέψεις για έναν γάμο στην παραλία και την εύρεση του πιο τέλειου νυφικού παραλίας.

Εδώ είναι επτά συμβουλές για την επιλογή του τέλειου νυφικού παραλίας:

Συμβουλή 1: Σκεφτείτε την επιλογή του "κοντού" νυφικού

Η ιδέα το νυφικό σας να ρέει κατά μήκος της άμμου μπορεί να ακούγεται ειδυλλιακή, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι ενοχλητικό. Αν η άμμος παγιδευτεί στο φόρεμά σας θα μπορούσε να βλάψει εύκολα και να φανεί άσχημα στις φωτογραφίες. Τα κοντά νυφικά είναι πολλύ δημοφιλή για τους γάμους σε παραλία.

Συμβουλή 2: Επιλέξτε ένα ύφασμα που αναπνέει

Εάν κάνετε έναν γάμο στην παραλία, θα περιμένουμε ίσως ο καιρός να είναι ζεστός και με άφθονο ήλιο, οπότε βεβαιωθείτε ότι το ύφασμα του νυφικού σας, δεν θα σας κάνει να υπερθερμανθείτε. Ελαφριά και φαρδιά υφάσματα που λειτουργούν καλά για ένα γαμήλιο φόρεμα παραλίας είναι το σιφόν. Κοιτάξτε για φορέματα που εμπεριέχουν αυτό το υλικό.

... read more
 

Πώς να ψωνίσετε ένα νυφικό 

Για να γίνουν τα ψώνια διασκέδαση

Τώρα που έχετε ήδη αποφασίσει τι ψάχνετε σε ένα γαμήλιο φόρεμα, είστε έτοιμοι να το κυνηγήσετε και να το κάνετε δικό σας. Για να γίνουν τα ψώνια διασκέδαση όσον αφορά την εύρεση του  νυφικού σας και η όλη διαδικασία να είναι εύκολη και ανώδυνη,μην αρχίσετε να επισκέπτεσται όλα τα καταστήματα και περιμένετε ΄έτσι απλά το φόρεμα να πέσει στην αγκαλιά σας. Κάντε ένα σχέδιο!

Αποφασίστε πότε να ψωνίσετε.

Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσετε να ψάχνεται πολύ νωρίς , αλλά υπάρχει μια στιγμή που είναι πολύ αργά. Ανάλογα με το πού μπορείτε να πάρετε το φόρεμά σας, θα μπορούσε να πάρει αρκετούς μήνες γιατί το φόρεμά σας θα πρέπει να παραγγελθεί και να αποσταλεί. Από τότε, θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες για την μοδίστρα σας για να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές. Θα πρέπει να ξεκινήσετε τις αγορές περίπου 9 μήνες πριν από το γάμο σας, αλλά κατά προτίμηση νωρίτερα. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να αρχίσετε νωρίτερα, ακόμη και ένα χρόνο πριν. Αλλά μην κάνετε το λάθος να αγοράζουν ακόμα. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να αγοράσετε ό, τι νομίζετε ότι είναι το φόρεμα των ονείρων σας δύο καλοκαίρια πριν από το γάμο σας, και να μάθετε το επόμενο καλοκαίρι ότι το πραγματικό φόρεμα των ονείρων σας έχει μόλις δημιουργηθεί.

... read more
 

Elizabeth Taylor's first wedding dress up for auction 

Το αστέρι της "Cleopatra"

ΛΟΝΔΙΝΟ (Reuters) - η γαμήλια φορεσιά που φορέθηκε από τη φιλμ star Ελίζαμπεθ Τέιλορ για τον πρώτο γάμο της με τον κληρονόμο του ξενοδοχείου Hilton,Conrad Hilton το 1950, θα προχωρήσει σε πώληση τον επόμενο μήνα στην αίθουσα δημοπρασιών Christie'S, όπως δηλώθηκε την Παρασκευή.

Το απλό, αλλά κομψό ένδυμα που δημιουργείθηκε από τη χολιγουντιανή σχεδιάστρια Helen Rose για την τότε 18χρονη Τέιλορ, ένα χρωματιστό τύπου "κοχύλι",με σατέν ουρά μήκους δαπέδου,με λεπτό μετάξι στον ώμο και με μια αίσθηση ψευδαίσθησης για λαιμόκοψη.

Το φόρεμα, το οποίο ήταν δώρο από το  κινηματογραφικό στούντιο MGM, έχει μια κορυφέα εκτίμηση της τάξεως των 50.000 λιρών ( $ 75,300).Η Rose είχε επίσηςσχεδιάσει το νυφικό της Grace Kelly για το γάμο της με τον πρίγκιππα του Μονακό.

 

... read more
 

Νυφικα Pronovias η συλλογη νυφικων του οικου για το 2014 

Pronovias fashion show 2014 Βαρκελώνη

pronoviasPronovias fashion show 2014 Βαρκελώνη  Watch the video.

Περίπου 1.800 επισκέπτες θαμπωθηκαν πραγματικα για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας του Οικου Pronovias που πραγματοποιήθηκε στην Οβάλ αίθουσα του Museu Nacional d' Art de Catalunya ( MNAC ) στη Βαρκελώνη, όπου οι συλλογές 2014 Pronovias , Atelier Pronovias και Elie by Elie Saab παρουσιάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο στο κοινό. Στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται διάσημα πρόσωπα από τον χώρο του κινηματογράφου, της μόδας και του ισπανικού και διεθνούς jet set, τον Τύπο και τους διεθνείς αγοραστές, οι οποίοι απολαυσαν και μια μοναδική παρουσίαση των σχεδίων και των προιοντων Pronovias.

Το θέμα του fashion show ηταν "First Love", με ένα τμήμα της παρουσιάσης να υλοποιεί ένα φυτώριο μεσα στο οποίο τα μοντέλα ήταν τα λουλούδια .

Η συλλογή Pronovias 2014 έχει εκπλήξει τους πάντες φέτος με μια μεγάλη ποικιλία από νυφικα φορέματα, έτσι ώστε κάθε νύφη να μπορεί να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Τα σχέδια κυμαίνονται από classic cut νυφικά φορέματα με μεγάλες φούστες μέχρι φρέσκα νεανικά με μοντέρνο αέρα φορέματα.

... read more
 

Το "έθιμο" του νυφικού 

Τα νυφικά έχουν γίνει έθιμο από τον Μεσαίωνα

Συγκεντρώστε εννέα γυναίκες διαφόρων ηλικιών και κάντε τους ερωτήσεις σχετικά με τα νυφικά.

Εκείνες που δεν είναι παντρεμένες έχουν μια ιδέα για το τι θα ήθελαν να φορέσουν,τη στιγμή που θα περπατήσουν σ'εκείνο το διάδρομο.Όσες είναι παντρεμένες έχουν καλές αναμνήσεις από την διαδικασία εύρεσης του τέλειου νυφικού φορέματος και από την ημέρα του γάμου τους.

Συγκεντρώστε μια ομάδα από μικρά κορίτσια και κάντε τους ερωτήσεις για το νυφικό τους και θα βρείτε τα περισσότερα να  έχουν μια ιδέα για το είδος της πριγκίπισσας που θα ήθελαν να είναι την ημέρα του γάμου τους. Και εκεί βρίσκεται το κλειδί για το ρομαντισμό του νυφικού - είναι η ημέρα της γυναίκας να παίξει το ρόλο της πριγκίπισσας στη ζωή της .

Τα νυφικά έχουν γίνει έθιμο από τον Μεσαίωνα, αν και το ύφος και το χρώμα τους,έχουν αλλάξει αρκετά.Ενώ το λευκό ( ή ιβουάρ , εκρού , κελυφών ) τα νυφικά έχουν γίνει δημοφιλή από τα μέσα του 19ου αιώνα, πίσω στο Μεσαίωνα οι νύφες αναμενόταν να ντύνονται με τρόπο που ταίριαζε την κοινωνική τους θέση. Νύφες από πλούσιες οικογένειες φορούσαν συχνά πλούσια χρώματα σε ακριβά υφάσματα. Η ποσότητα και η τιμή του υλικού που χρησιμοποιείται για να κάνει ένα νυφικό ήταν μια αντανάκλαση του πλούτου της οικογένειας της νύφης.

... read more
 
Page 4 of 5 << < 1 2 3 4 5 > >>
BasePortals Ltd.