apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Let's Dance  

Με ποιους να χορέψετε και ποιους να αποφύγετε στο πάρτι του γάμου σας.

Δεν έχει σηµασία αν είναι γαµήλιο, επετείου ή γενεθλίων. Για να θεωρηθεί επιτυχηµένο ένα πάρτι κανείς δεν πρέπει να µείνει αραγµένος στην καρέκλα του. Και στην περίπτωση του γαµήλιου πάρτι αυτό σηµαίνει πως από την πίστα θα παρελάσουν οι πάντες, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και στιλ: από ξεσαλωµένα δεκάχρονα µέχρι τη θεία σας τη χίπισσα. Κι εσείς θα χορέψετε τα πάντα, από νησιώτικα µέχρι ντίσκο, βαλς και ραπ. Το θέµα είναι µε ποιον και πώς.

Όλοι στην αρένα

Ένα ποτήρι σαµπάνια παραπάνω και το κατάλληλο ρεπερτόριο θα φέρουν τους σνοµπ συναδέλφους, τη συντηρητική ξαδέλφη και τους µεθυσµένους µε την ευτυχία σας κολλητούς στον εξοµοιωτή του dancefloor. Εδώ οι αντιστάσεις κάµπτονται συµπαρασύροντας την αξιοπρέπεια των περιστασιακών χορευτών, ειδικά αν πρόκειται για εντελώς ερασιτέχνες. Σοβαροί θείοι σηκώνουν ξαφνικά το δείκτη τους στον αέρα α λα Τραβόλτα βγάζοντας ενθουσιώδεις κραυγές και επιδίδονται σε εξωφρενικές φιγούρες µε ύφος «εγώ απλά κάνω την πλάκα µου» για να δικαιολογήσουν κινήσεις που συναγωνίζονται σε χάρη τη µεγάλη καφέ αρκούδα. Αναλόγως πολλές από τις κυρίες δεν είναι καλύτερες, αφού χορεύουν όλα τα «µοντέρνα» µε τον ίδιο ακριβώς τρόπο: µε τα χέρια διπλωµένα, τα µπράτσα κολληµένα στον ηµιάκαµπτο κορµό τους και τα οπίσθια τουρλωµένα να - τρόπος του λέγειν - λικνίζονται. Στην ουσία βρίσκονται µια, δυο κινήσεις πριν από αυτό που οι Αµερικανοί αποκαλούν funky chicken, κάτι σαν τα δικά µας παπάκια των παιδικών πάρτι. Όσες παίρνουν το θέµα πιο ζεστά στροβιλίζονται ηµιαγκυλωµένες στο ρυθµό σχηµατίζοντας µε τα χείλη τους ένα λάγνο - έκπληκτο Ο, το οποίο κολακεύει τα χείλη και το πρόσωπο µόνο αν η ταυτότητά σου γράφει Ναόµι Κάµπελ.

... read more
 
Posted by gamosgamos.gr 29/11/2013 Categories: dj dj gamou gamilia mousiki mousiki mousiki gamou music μουσικη γαμου

Wedding DJ Trends 

dj's γάμων

Οι dj's για τους γάμους έχουν περάσει από τέσσερις ώρες cheesy disco hits σε μια περιστρεφόμενη μπάλα glitter  και αν προσλάβετε έναν πολύ καλό DJ μπορεί να κάνει τη γαμήλια δεξίωσή σας αξέχαστη για όλους τους σωστούς λόγους. Εδώ είναι πέντε από τις τελευταίες τάσεις των DJ γάμου:

1. Πολλά ζευγάρια ζητούν από τον DJ τους να παίξει όλη την υποδοχή, από τη στιγμή που οι καλεσμένοι τους φτάνουν στο χώρο, μέχρι και τη στιγμή που φεύγουν. Αυτό περιλαμβάνει την ώρα του κοκτέιλ καθώς και όλους τους χορούς μέχρι το τέλος της βράδιας.

Για να επιτευχθεί αυτό, ο DJ σας πρέπει να είναι έμπειρος στο παιχνίδι της μουσικής του γάμου, παίζοντας μια σειρά από τραγούδια  που να ταιριάζουν σε κάθε στάδιο της δεξίωσης και θα πρέπει να γνωρίζει ότι η ένταση θα  πρέπει να παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα μέχρι οι καλεσμένοι να ανέβουν στην πίστα.

... read more
 
BasePortals Ltd