apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

2013 Wedding Dress Trend:  

Lace

Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω κάθε φορά που βλέπω μια φωτογραφία της Grace Kelly φορώντας το νυφικό της. Ήταν και είναι η επιτομή της νυφικής ομορφιάς! Μια αληθινή πριγκίπισσα (που είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα) και πολύ πιθανόν να είναι η νούμερο ένα σε μίμηση νύφη της σύγχρονης εποχής.

Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη ότι μία από τις τάσεις των νυφικών  για το 2013, είναι η αφθονία της δαντέλας. Αγαπάμε τη δαντέλα γιατί είναι ρομαντική, κλασική και σεμνή.

... read more
 

Advice on Wedding Dress Shopping 

Εύκολος τρόπος για την επιλογή του νυφικού

Είναι απολύτως φυσιολογικό, όταν φορεθεί το δαχτυλίδι στο χέρι σας και εσείς και ο σύντροφός σας ορίσετε ημερομηνία γάμου, ότι οι σκέψεις που θα κυριαρχήσουν σχεδόν όλες τις στιγμές σας, θα είναι ένα πράγμα: το νυφικό.

Είναι φυσικό. Ως άνθρωποι, έχουμε την τάση να σκεφτόμασται για τις εμφανίσεις μας σε καθημερινή βάση. Όμως ως γυναίκες, έχουμε μια πιθανότητα περισσότερη να  σκεφτόμαστε για τις εμφανίσεις μας λίγο πιο συχνά από τους άνδρες στη ζωή μας. Και ως νύφες, ας πούμε ότι τα φώτα της δημοσιότητας είναι λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό πάνω μας. Συνήθως είμαστε κορίτσια που ποτέ δεν είχαμε ένα ιδαίτερο φόρεμα στη ντουλάπα μας, που δεν μας άρεσε το ροζ χρώμα και που δεν είμασταν φανατικές του γάμου.

... read more
 

Πώς οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να αγαπούν το γάμο. 

ο γάμος είναι μόδα.

Οι μεγάλοι οίκοι εντάσσουν με πάθος τα του γάμου στις σχεδιαστικές τoυς δραστηριότητες επιβεβαιώνοντας τελικά ότι…ο γάμος είναι μόδα.

Η Σοφία Κοκοσαλάκη σχεδιάζει έτοιμα νυφικά από το 2000, τότε που άνοιξε το ατελιέ της στο Λονδίνο. Η τυχαία συνάντηση της με την Natalie Massenet - ιδρύτρια του Net - a- Porter με την online μπουτίκ νυφικών - το 2011 έπεισε την Κοκοσαλάκη να μην περιοριστεί στις ready-to-wear σειρές.

Δύο χρόνια αργότερα, παρατηρήθηκε αύξηση κατά 67% στην αγορά νυφικών, στην οποία φυσικά συνέβαλαν οι δημιουργίες της Κοκοσαλάκη.  Η ίδια η σχεδιάστρια, μάλιστα, παραδέχεται ότι ο σχεδιασμός νυφικών ταιριάζει καλύτερα στο πρόγραμμά της και είναι πιο εύκολο να διαχειριστεί ως μια επιχείρηση. «Δεν θα μπορούσα να με συγκρίνω με τον Alaia, αλλά αυτή η διαδικασία μου προσφέρει μια ελευθερία. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το ημερολόγιο της μόδας, και δεν πρέπει να δείχνω τόση αφοσίωση στις εκάστοτε τάσεις κάθε εποχής».

... read more
 

The Latest Wedding Dress Trend 

Απλά κρατήθείτε ένα λεπτό.

Μαύρο νυφικά; Έχουμε φαντασιώσεις για αφράτα λευκά από την παιδική ηλικία, οπότε αυτό έρχεται ως μια μεγάλη έκπληξη!

Ναι, το διαβάσατε σωστά κυρίες μου. Μαύρα νυφικά. Είναι όλη η οργή αυτής της σεζόν ... ή έτσι ορισμένοι σχεδιαστές θέλουν να πιστέψουμε. Ένας από αυτούς;η Vera Wang .

Ακριβώς!Η μητέρα όλων των σχεδιαστών για νυφικά παρουσίασε μια συλλογή από σκοτεινά μαύρα νυφικά και σόκαρε όλο το γυναικείο πληθυσμό.Η Vera ήρθε στο "The View" την περασμένη εβδομάδα για να συζητήσει τη συλλογή της και μίλησε για την έμπνευσή της: « Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μπόρεσα να εξερευνήσω μια πολύχρονη φαντασίωση μου και να μετατραπούν όλα τα λευκά και ιβουάρ φορέματα που έχω κάνει τόσα χρόνια σε μαύρα.Μαζί θα λειτουργήσει και μια παλέτα εσωρούχων κυρίως σε μαύρο και άσπρο. Γι 'αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα για 'μένα το πέρασμα στην άγρια ??πλευρά."

... read more
 

Λευκά νυφικά φορέματα 

ορισμένες θα προτιμούσαν να φορέσουν κάτι λίγο πιο πολύχρωμο

Το λευκό είναι παραδοσιακά το χρώμα του νυφικού  και πολλά κορίτσια ζουν με το όνειρο της ημέρας που θα φορέσουν αυτό το καθαρό φόρεμα λευκό ή ιβουάρ και θα συναντήσουν τον όμορφο άντρας τους για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ωστόσο δεν αρέσει σε όλεςτις νύφες η ιδέα ενός λευκού νυφικού  και ορισμένες θα προτιμούσαν να φορέσουν κάτι λίγο πιο πολύχρωμο.

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν ένα λευκό νυφικό είναι η σωστή επιλογή για σας, εδώ είναι τα μειονεκτήματα του να παντρευτείτε σε λευκό χρώμα:

Τέσσερις λόγοι για να μη παντρευτείς με λευκό νυφικό

1.Τα συνήθη

Εάν είστε το είδος του ατόμου που θέλει να ντυθεί με έντονα φωτεινά χρώματα και μοτίβα την ημέρα του γάμου σας, θέλετε να φορέσετε κάτι που θα εκφράσει την προσωπικότητά σας και αν νομίζετε ότι το λευκό είναι μια βαρετή εθιμοτυπία... δεν υπάρχει κανένας λόγος που δεν πρέπει να επιλέξετε ένα άλλο χρώμα.

... read more
 

Λευκό νυφικό φόρεμα  

Το λευκό είναι παραδοσιακό

Το λευκό είναι παραδοσιακά το χρώμα του νυφικού  και πολλά κορίτσια ζουν με το όνειρο της ημέρας που θα φορέσουν αυτό το καθαρό φόρεμα λευκό ή ιβουάρ και θα συναντήσουν τον όμορφο άντρας τους για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ωστόσο δεν αρέσει σε όλεςτις νύφες η ιδέα ενός λευκού νυφικού  και ορισμένες θα προτιμούσαν να φορέσουν κάτι λίγο πιο πολύχρωμο.

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν ένα λευκό νυφικό είναι η σωστή επιλογή για σας, εδώ είναι τα πλεονεκτήματα του να παντρευτείτε σε λευκό χρώμα:

Τέσσερις λόγοι για να παντρευτείς με λευκό νυφικό

1.Θα αισθανθείτε όπως μια νύφη

Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα όμορφο λευκό νυφικό για να σας κάνει να αισθάνεστε πραγματικά ότι παντρεύεσται. Η εικόνα της νύφης σε ένα λευκό φόρεμα με πέπλο μπορεί να είναι ένα στερεότυπο αλλά είναι ένα διαρκές σύμβολο και όταν θα βλέπετε το είδωλό σας στον καθρέφτη, θα αισθάνεται πραγματικά ότι είστε νύφη.

 

... read more
 

Νυφικό για την παραλία  

Τίποτα δεν είναι πιο ρομαντικό

Τίποτα δεν είναι πιο ρομαντικό από την ανταλλαγή των όρκων σας σε μια όμορφη αμμώδη παραλία με τον ήχο του ωκεανού ως soundtrack του γάμου σας. Ωστόσο  υπάρχουν ορισμένες πρακτικές σκέψεις για έναν γάμο στην παραλία και την εύρεση του πιο τέλειου νυφικού παραλίας.

Εδώ είναι επτά συμβουλές για την επιλογή του τέλειου νυφικού παραλίας:

Συμβουλή 1: Σκεφτείτε την επιλογή του "κοντού" νυφικού

Η ιδέα το νυφικό σας να ρέει κατά μήκος της άμμου μπορεί να ακούγεται ειδυλλιακή, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι ενοχλητικό. Αν η άμμος παγιδευτεί στο φόρεμά σας θα μπορούσε να βλάψει εύκολα και να φανεί άσχημα στις φωτογραφίες. Τα κοντά νυφικά είναι πολλύ δημοφιλή για τους γάμους σε παραλία.

Συμβουλή 2: Επιλέξτε ένα ύφασμα που αναπνέει

Εάν κάνετε έναν γάμο στην παραλία, θα περιμένουμε ίσως ο καιρός να είναι ζεστός και με άφθονο ήλιο, οπότε βεβαιωθείτε ότι το ύφασμα του νυφικού σας, δεν θα σας κάνει να υπερθερμανθείτε. Ελαφριά και φαρδιά υφάσματα που λειτουργούν καλά για ένα γαμήλιο φόρεμα παραλίας είναι το σιφόν. Κοιτάξτε για φορέματα που εμπεριέχουν αυτό το υλικό.

... read more
 
BasePortals Ltd.