apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Προνοήστε για να χαλαρώσετε!

gamos nyfika nifika ktimata aithouses dexiosis anthopoleia γαμος νυφικα κτηματα αιθουσες δεξιωσης ανθοπωλεια

H αλήθεια είναι μετά το άγχος και την γλυκιά κούραση των προετοιμασιών του γάμου, οι παραλείψεις στην οργάνωση του ταξιδιού είναι συχνές. 

*Κοινή απόφαση

Μπορεί κατά την προετοιμασία του γάμου ο αγαπημένος σας να σας έδινε το ελεύθερο επιλογής σε πολλά πράγματα αλλά το ταξίδι του μέλιτος δεν είναι το ίδιο. Όσο κουραστικό και αν σας φαίνεται ή όσο χρονοβόρο μπορεί τελικά να αποδειχθεί θα πρέπει να καταλήξετε για τον προορισμό και για όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες από κοινού.

*Προγραμματισμός

Η ιδανική στιγμή για να κλείσετε το ταξίδι σας είναι έξι έως οκτώ μήνες πριν, ειδικά αν επιθυμείτε ειδικές υπηρεσίες, όπως σουίτα με σπα. Μην ξεχνάτε ότι όσο πιο νωρίς κλείσετε έχετε και περισσότερες πιθανότητες να βρείτε συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις.

*Μην επηρεάζεστε

Σίγουρα κάποιοι φίλοι σας και με όλη την καλή τους διάθεση θα σας προτείνουν διάφορα μέρη που είτε έχουν επισκεφθεί οι ίδιοι είτε κάποιοι γνωστοί τους. Μην αφήσετε όλη αυτήν την πληροφορία να σας μπερδέψει παραπάνω. Ακούστε αλλά μην επηρεάζεστε από τον ενθουσιασμό των άλλων. Στις διακοπές - όπως και σε πολλά άλλα πράγματα - τα γούστα, οι επιθυμίες και οι ανάγκες διαφέρουν.
     
*Ρυθμίστε την… ένταση

Αποφασίστε αν θέλετε να χαλαρώσετε ή να έχετε ένα ταξίδι γεμάτο δράση. Ο κάθε προορισμός μπορεί να προσφέρει διαφορετικές εναλλακτικές αλλά αυτό εξαρτάται από τον προγραμματισμό που θα κάνετε από πριν εσείς. Η καλύτερη συνταγή είναι ένας συνδυασμός, μια εναλλαγή καταστάσεων ώστε και να ξεκουραστείτε αλλά και βιώσετε διαφορετικές εμπειρίες.          

*Σφαιρική εικόνα

Σίγουρα το internet είναι ένας καλός τρόπος να ενημερωθείτε αλλά μην αρκεστείτε σε αυτόν καθώς πολλές φορές έχουν διαπιστωθεί λανθασμένες πληροφορίες. Πάρτε μια ιδέα αλλά σίγουρα συζητήστε κάθε σας απορία με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ο οποίος θα είναι σίγουρα πιο ενημερωμένος με επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με ξενοδοχεία, καταστήματα ή δραστηριότητες.


*Οικονομική ισορροπία

Πολλά ζευγάρια παρασύρονται και μέρος από τα χρήματα που προορίζονται για το ταξίδι του μέλιτος το επενδύουν για την οργάνωση του γάμου. Προσοχή. Σίγουρα αξίζει να περάσετε τέλεια την ημέρα του γάμου σας αλλά δεν χρειάζονται υπερβολές που τελικά θα σας στερήσουν μαγικές στιγμές από το ταξίδι του μέλιτος.   
      
*Μην βιάζεστε

Στις ταινίες μόλις ο γάμος τελειώσει γαμπρός και νύφη φεύγουν περιχαρείς για το αεροδρόμιο με προορισμό άλλη γη άλλα μέρη. Στην πραγματικότητα καλό θα ήταν να μην πάρετε τέτοιο ρίσκο. Δεν χάθηκαν και οι μέρες. Η κούραση σας μετά από όλες τις προετοιμασίες και το γλέντι θα είναι μεγάλο για να ζήσετε και την ταλαιπωρία ενός ταξιδιού. Ξεκουραστείτε, ηρεμήστε και φύγετε μετά από δυο μέρες - αν θέλετε τόσο πολύ το ταξίδι σας να ακολουθεί το Μυστήριο.

πηγη:in.gr

Gravatar
BasePortals Ltd
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (9)

διαφημηστικη θεση

διαφημηστικη θεση