apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

ως νιόπαντρη

gamos vaftisi vaptisi γαμος βαφτιση βαπτιση
1. Ποτέ μην πάτε για ύπνο νευριασμένοι

Ο θυμός στο κρεβάτι είναι τοξικός! Υπάρχει η θεωρία του «κοιμήσου τώρα και το βλέπουμε το πρωί» που στη περίπτωση ζευγάρι-ευτυχής γάμος δεν βρίσκει εφαρμογή. Τα βραδινά νεύρα καλά κρατούν μέχρι το πρωί και πολλές φορές και όλη την ημέρα. Πόσες φορές δεν κοιτάτε το κινητό όσο βρίσκεστε στο γραφείο μονολογώντας «ακόμη δεν με πήρε ο γάιδαρος». Και ούτε θα σας πάρει γιατί έχει και αυτός τα νεύρα του. Εξασφαλίστε ένα καλό κλίμα ανάμεσα σας πριν πέσετε για ύπνο ώστε την επόμενη μέρα να έχετε και την διάθεση να επιλύσετε πραγματικά το όποιο πρόβλημα.

2 . Μην κρατάτε το σκορ

Ο γάμος δεν είναι ούτε πόλεμος ούτε ποδοσφαιρικός αγώνας. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Αν είστε πάντα η νικήτρια ενός καβγά δεν κερδίζετε τίποτα. Το θέμα είναι ο γάμος σας να είναι επιτυχημένος και όχι γεμάτος αντιμαχίες με εσάς να πανηγυρίζετε στο νήμα σκαλίζοντας περασμένα γεγονότα και πετώντας όλες τις μπηχτές που μπορείτε! Οι συζητήσεις είναι αποδεκτές με δίκαιους όρους και βάσιμα επιχειρήματα.

3 . Ξεχάστε ψέματα και υποσχέσεις

Μικρά ψεματάκια και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις οδηγούν στον κλονισμό της εμπιστοσύνης του - το θεμέλιο κάθε σταθερής και ευτυχισμένης σχέσης.     

4. Ας μην απλωνόμαστε

Μην κάνετε υποθέσεις για το τι συμπαθεί, αντιπαθεί, απολαμβάνει  ή σκέφτεται ο σύζυγός σας και κυρίως περιορίστε αυτό το «εμείς τρώμε τα αυγά με βούτυρο». Το ότι παντρευτήκατε δεν σας κάνει ούτε μέντιουμ, ούτε σιαμαίους. Ρωτήστε τον τι προτιμά για βραδινό, για τις διακοπές, για την Κυριακή το μεσημέρι…Για όλα. Η συζήτηση και η συνεννόηση είναι καμιά φορά καλύτερες επιλογές από τις διάφορες εκπλήξεις! Μην τον αγνοείτε για να μην σας αγνοεί. Ο σεβασμός του ενός για την προσωπικότητα και τα θέλω του άλλου θα φέρει και την πολυπόθητη ισορροπία στο γάμο σας.

5. Αδιαφορήστε για τα στερεότυπα

Πεποιθήσεις όπως «τα ράφια τα βιδώνει ο άνδρας» και «τα πιάτα τα πλένει η γυναίκα» ξεχάστε τες. Είστε δυο ξεχωριστοί άνθρωποι και έχετε κάθε ελευθερία να δομήσετε τη σχέση σας σε καθαρά δικούς σας κανόνες βασισμένους στις ανάγκες, τις επιθυμίες και την ιδεολογία σας. Μοιράστε τις υποχρεώσεις όπως σας εξυπηρετεί και τους δυο και μέσα από αμοιβαία κατανόηση. Και όχι δεν σημαίνει ότι τον υποτάσσεται αν μαγειρέψει αυτός μια μέρα και ούτε ότι δε σας αγαπάει αν δεν σας συνοδεύσει στο γάμο της τριτοξαδέλφης σας.    

6. Προσέχετε γα να έχετε

Κάτι για το οποίο μάλλον θα πρέπει να μεριμνήσετε πριν καν αποκτήσετε τον τίτλο των νιόπαντρων. Μην υπερξοδέψετε για τη δεξίωση του γάμου σας αλλά όσα πραγματικά επιτρέπει το budget σας. Το να περάσετε ένα χρόνο λιτότητας και γκρίνιας για να φάνε οι καλεσμένοι σας αστακομακαρονάδα μάλλον δεν είναι συνετή απόφαση. Και γενικότερα μην απλώνετε το χέρι σας και τις πιστωτικές περισσότερο από αυτό που αντέχετε. Το άγχος του χρέους και των απλήρωτων λογαριασμών είναι η νούμερο ένα αιτία για γκρίνιες και καβγάδες.

7. Βγείτε από την παραμυθούπολη

Δεν είστε ήρωες της φαντασίας ή μιας κινηματογραφικής ταινίας. Ο γάμος, όπως και η ζωή, έχει τα πάνω και τα κάτω της. Θα υπάρξουν στιγμές σούπερ ευτυχισμένες αλλά και άλλες πιο δύσκολες. Αυτή είναι η γοητεία και το στοίχημα του γάμου: στα καλά και τα άσχημα μαζί.

πηγή:in.gr

Gravatar
BasePortals Ltd
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (110)

διαφημηστικη θεση

γαμος

↑ Grab this Headline Animator

Subscribe to γαμος γαμος