apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Μικρά μυστικά

gamos vaftisi vaptisi γαμος βαφτιση βαπτιση

Ο γάμος - όπως έχουμε πει και ξαναπεί - είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορεί να μας συμβούν στη ζωή αλλά θέλει δουλειά και συνεχή εγρήγορση για να έχει διάρκεια και ποιότητα. Μικρές καθημερινές συμπεριφορές αλλά και πιο ουσιαστικέ αποφάσεις μπορούν να χτίσουν ένα ακλόνητο γάμο που θα μας τροφοδοτεί με χαρά και θετική διάθεση.

Οι «παλιοί» μάς διαφωτίζουν αποκαλύπτοντας μας 6 έξυπνες κινήσεις για μια ευτυχισμένη κοινή ζωή.

*Θες να γίνουμε φίλοι;

Καλός ο έρωτας και το πάθος αλλά με τον άνθρωπο που θα επιλέξετε να περιδιαβείτε τα μονοπάτια της ζωής θα πρέπει να περνάτε καλά, να συζητάτε καλά, να αλληλοστηρίζεστε, να αλληλοσυγχωρήστε. Με λίγα λόγια, είναι σημαντικό ο σύντροφος σας να μπορεί να είναι και φίλος σας, να αισθάνεστε ασφάλεια μαζί του αλλά και να διασκεδάζετε πραγματικά. Θα εκτιμήσετε αυτήν την κατάσταση όσο θα μεγαλώνετε και το σεξ αλλά και τα κοινωνικά σούρτα φέρτα θα μειώνονται. Τότε που ακόμη και καθισμένοι όλη μέρα στον καναπέ και την πολυθρόνα σας θα περνάτε καλά και θα αισθάνεστε πλήρεις.

*Money issue, no honey issue 

Τα οικονομικά είναι ένα ζήτημα που δυστυχώς μπορεί να φέρει ρήξη σε πολλές σχέσεις - φιλικές, οικογενειακές, ερωτικές. Αποτελεί ένα λεπτό ζήτημα που απαιτεί και λεπτούς χειρισμούς. Φροντίστε η διαχείριση του κοινού ταμείου αλλά και γενικότερα των εσόδων-εξόδων να είναι τέτοια που να μην χρειαστεί να προκληθεί καβγάς και έντονες διαμάχες. Σε αυτήν την κατηγορία, εντάσσονται και τα κληρονομικά ζητήματα - κόψτε εξ αρχής κουβέντες που θα ξεκινούν με την ρητορική ερώτηση  «τι θα γίνει με αυτό το οικοπεδάκι της θείας σου στη Λούτσα;». Ευτυχώς στην Ελλάδα η ακραία λύση των προγαμιαίων συμβολαίων σπανίζει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να διατηρείται τις οικονομικές ισορροπίες με τον σύντροφο σας. Οι καβγάδες για τα λεφτά μπορεί να προκαλέσουν βαριές κουβέντες που δύσκολα σβήνονται.

*Μια ρημάδα μπουκιά

Η αλήθεια είναι ότι από τις 24 ώρες που έχει μια μέρα λίγες είναι αυτές που προσφέρονται για πραγματική κουβέντα ή έστω καυγά χωρίς άγχος - μια η δουλεία, μια τα παιδιά, μια ο ύπνος… Και σίγουρα μέσα σε αυτές τις ακατάλληλες στιγμές για οποιοδήποτε καυτό θέμα που θα προκαλέσει φασαρίες είναι η ώρα του φαγητού. Είναι μια κακή συνήθεια που δεν θέλουμε να μας συμβαίνει αλλά εμείς συχνά υποπίπτουμε. Το μόνο που καταφέρνουμε έτσι, βέβαια, είναι ο σύντροφος μας να μας αντιμετωπίζει ως υπερβολική και υστερική χωρίς να έχει ποτέ τη διάθεση να ακούσει την ουσία αυτών που λέμε. Ακόμη και οι τρόποι που επιλέγουμε να λύσουμε τις διαφορές μας είναι σημαντικοί στη διατήρηση της πολύχρονης ισορροπημένης συμβίωσης μας. Η πολιτισμένη συζήτηση είναι από τα μεγαλύτερα κεκτημένα στα υγιή ζευγάρια. Προστατεύστε το.

*Μετά τιμών

 Στην πολύ ιδανική και κάπως ουτοπική κατάσταση οι δυο σύντροφοι πρέπει να συμπεριφέρονται σαν ο ένας να είναι επίτιμος καλεσμένος του άλλου. Με λίγα λόγια, είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί όλα τα χρόνια του γάμου μια ευγένεια ανάμεσα στο ζευγάρι. Η οικειότητα δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε τη λεπτότητα και την ευγενική μας συμπεριφορά. Ακόμη και το να μας κρατά την πόρτα να περάσουμε πρώτες είναι κάτι. Και αν το μειώνεται στο μυαλό σας σκεφτείτε πόσο άσχημο θα σας φαινόταν αν έπαυε να ίσχυε αυτό η απλή, μικρή κίνηση. Η ευγένεια μαρτυρά το σεβασμό μας απέναντι στον άλλον. Γιατί το να χαθεί ο έρωτας όλοι το κατανοούμε αλλά ο σεβασμός είναι κάτι παραπάνω και όταν ο άλλος μας αντιμετωπίζει σαν εχθρό δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ο σεβασμός και η ευγένεια διατηρούν ένα επίπεδο στη σχέση και προφυλάσσουν από ακραίες αντιδράσεις και συμπεριφορές σε δύσκολες στιγμές.

*Ώρα για ρομάντζο

Επέτειοι και γιορτές είναι ευκαιρίες να ανανεώνετε τη σχέση σας. Μην τα θεωρείτε χαζομάρες και ξεπερασμένα. Το να ντυθείτε όμορφα και να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα είναι από μόνο του ανανεωτικό για τη διάθεση σας. Δέστε το και σαν αφορμή να ξαναφλερτάρετε με τον σύντροφο σας, να μην δείτε για χιλιοστή φορά μια ακόμη ταινία στον καναπέ και να μην νιώσετε ένα ακόμη βράδυ εγκλωβισμένοι στους 4 τοίχους. Αντιμετωπίστε αυτά τα… έκτακτα ραντεβού σαν μια ευκαιρία να έρθετε κοντά με το σύντροφο σας, να μιλήσετε γλυκά και ήρεμα, να ξαναθυμηθείτε όλα αυτά που σας ενώνουν. Αν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν, δοκιμάστε και τις αποδράσεις του σαββατοκύριακου. Οι δεσμοί του γάμου σας ισχυροποιούνται και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο.                               
     
*Η ελευθερία μάς φέρνει κοντά 

Εδώ δεν υπάρχουν πολλά να πει κανείς και ούτε χρειάζονται πολλά επιχειρήματα. Το να έχει ο καθένας το χρόνο και το χώρο του είναι το καλύτερο φάρμακο κατά της καταπίεσης και του μπουχτίσματος. Είναι ο πιο ανώδυνος τρόπος να διατηρηθεί το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον χωρίς τίποτα να φαντάζει καταναγκαστικό και βαρύ. Όταν είμαστε ευτυχείς και πλήρεις ξέρουμε να είμαστε και δοτικοί και συναισθηματικά γενναιόδωροι.         

πηγη:in.gr

Gravatar
BasePortals Ltd
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (110)

διαφημηστικη θεση

γαμος

↑ Grab this Headline Animator

Subscribe to γαμος γαμος