apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

Συνήθως λένε ότι είναι καλό να μαθαίνεις από τα λάθη σου.

gamos nyfika nifika anthopoleia aitouses ktimata organosi gamou γαμος νυφικα οργανωση γαμου κτηματα αιθουσες ανθοπωλεια

Αλλά επειδή – θεωρητικά – μια φορά παντρευόμαστε ας περιορίσουμε όσο γίνεται τις ατυχείς κινήσεις κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.

Μην παρασύρεστε

Τα διαθέσιμα χρήματα θα πρέπει να τα διαχειριστείτε  με σύνεση, όχι όλα για το νυφικό. Σκεφτείτε ότι ακολουθούν τα παπούτσια, εσώρουχα, διάφορα άλλα αξεσουάρ, μαλλιά, μακιγιάζ. Όλα αξίζουν το μερίδιο τους για να είναι και όλα άψογα. Αν πάλι βρείτε τα παπούτσια των ονείρων σας τα οποία είναι ακριβά φροντίστε το νυφικό σας να είναι πιο φθηνό αλλά να μην φαίνεται! Συνήθως τα λιτά σχέδια είναι που ξεγελούν περισσότερο.

Όχι εμμονές

Μπορεί να σας αρέσουν συγκεκριμένα λουλούδια ή ένα συγκεκριμένο χαρτί για τις προσκλήσεις αλλά η επιμονή σας πρέπει να έχει μέτρο. Γιατί αν δεν είναι η εποχή αυτών των  λουλουδιών και πρέπει να τα εισάγουν θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και φυσικά θα είναι μεγαλύτερη και η οικονομική επιβάρυνση. Γενικά, καλό είναι να είστε ευέλικτες γιατί διαφορετικά θα κουραστείτε, θα απογοητευτείτε και καθόλου δεν θα χαρείτε την όλη διαδικασία. Πάντα υπάρχει μια εναλλακτική.

Λάθος οικονομίες  

«Αφού θα έχουμε φωτογράφο, γιατί να έχουμε και βίντεο;» Μπορεί μέσα στον πανικό σας να σας φανεί καλή ιδέα αλλά σίγουρα στο τέλος θα το μετανιώσετε. «Θα κάνω ένα απλό ισιωματάκι όπως πάντα και μια χαρά θα είναι τα μαλλιά μου». Μια χαρά είστε έτσι κι αλλιώς αλλά όταν θα κοιτάτε μετά τις φωτογραφίες χαρά δεν θα σας πάρει! Περιορίστε το budget από πραγματικά περιττά πράγματα, όπως τα 15 διαφορετικά μενού μην τυχόν και ο Κωστάκης σας κατηγορήσει που δεν είχατε σούσι και ας του προσφέρατε ένα ταψί γουρουνόπουλο.

Δείξτε εμπιστοσύνη

Σίγουρα ο γάμος είναι προσωπική υπόθεση αλλά υπάρχουν και οι ειδικοί επαγγελματίες που ξέρουν κάτι παραπάνω μέσα από την μεγάλη τους εμπειρία - έχουν δει τα μάτια τους πολλά! Μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους, να τους πείτε τις απόψεις και τις αμφιβολίες σας και να βρείτε μια λύση. Αλλά αν τους αμφισβητείτε συνεχώς θα χάσετε πολύτιμο χρόνο και την ψυχραιμία σας.
Η ομορφιά άργησε μια μέρα
Μαλλιά και μακιγιάζ πρέπει από νωρίς να ολοκληρώνονται γιατί στο τέλος θα καταλήξετε σε κάτι που δεν θα σας αρέσει απόλυτα και απλά θα αναγκαστείτε γιατί έχει κουραστεί και η μέρα του γάμου πλησιάζει. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο θα είστε σίγουρες ότι ο κομμωτής ή ο μακιγιέζ θα είναι διαθέσιμος την ημέρα που θα τον θέλετε.

Let the dj play the music

Μπορεί ο κολλητός σας ο Γιάννης να παίζει τέλεια μουσική όταν κάνατε τα πάρτυ σας αλλά ο γάμος σας δεν είναι ένα απλό πάρτυ. Προτιμήστε ένα επαγγελματία που σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη ποικιλία μουσικών κομματιών αλλά και έχει μάθει να «αφουγκράζεται» τον παλμό του κόσμου και μπορεί έστω και τελευταία στιγμή να προσαρμόσει ανάλογα το πρόγραμμα του. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από μια δεξίωση γάμου όπου όλοι οι καλεσμένοι βαριούνται.   

πηγη:newsbeast.gr      

Gravatar
BasePortals Ltd
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (9)

διαφημηστικη θεση

διαφημηστικη θεση