apolis αιθουσα δεξιώσεων avra catering

gamosgamos.gr

ενα μονο κλικ απο την πληροφορια

ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ: 12 πιθανές αναποδιές και πώς να τις αντιμετωπίσετε.

Υπάρχει πάντα και εµφανίζεται την τελευταία στιγµή προκαλώντας πανικό σε όσες πιάνει απροετοίµαστες. Εσείς δεν θα είστε µία από αυτές.

Έχετε υπολογίσει µέχρι και την πιο µικρή λεπτοµέρεια. Πιστεύετε πως τα πάντα θα λειτουργήσουν ρολόι. Δυστυχώς όµως υπάρχει πάντα εκείνο το αναπάντεχο που θα συµβεί ως συνήθως τη χειρότερη στιγµή. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Αν προετοιµαστείτε σωστά από τώρα κιόλας θα αποφύγετε τα στραβά της ηµέρας ή τουλάχιστον θα τα αντιµετωπίσετε µε αποτελεσµατικότητα και χωρίς υστερία.

Γκαρσόν, λεκιάστηκα

Το κόκκινο κρασί ρέει στα ποτήρια. Πίνετε όλες οι φίλες µαζί, ευτυχισµένες, στην πιο όµορφη ηµέρα της ζωής σας και στον έρωτά σας. Την ώρα που η κολλητή σας σάς αγκαλιάζει συγκινηµένη γίνεται αυτό που φοβόσαστε. Ο κόκκινος λεκές σας κοιτάζει κατάµατα πάνω στο λευκό ύφασµα και σας κόβεται η αναπνοή. Πάρτε βαθιές ανάσες γιατί δεν ήρθε το τέλος του κόσµου. Οι απλοί, µη λιπαροί λεκέδες φεύγουν εύκολα, αρκεί να τους τρίψετε µε ένα αχρησιµοποίητο σφουγγαράκι το οποίο έχετε βουτήξει σε υγρό πιάτων. Για τις πιο δύσκολες και επίµονες περιπτώσεις µπορείτε να βάψετε τους λεκέδες µε το ειδικό λευκό σαπουνάκι µοδιστρικής, το οποίο θα βρείτε ακόµα και στα µεγάλα σούπερ µάρκετ. Κανείς δεν θα καταλάβει το δράµα που εκτυλίχθηκε στα παρασκήνια λίγο πριν φύγετε για την εκκλησία.

Η εξαφάνιση

Άνθρωποι είµαστε και την τελευταία στιγµή µπορεί να συµβεί οτιδήποτε. Ακόµα και να αρρωστήσει ή να τρακάρει ο κουµπάρος. Αν τα πράγµατα δεν είναι τόσο άσχηµα, µπορεί να αποφασίσει να παραστεί στην τελετή µε λίγα παυσίπονα παραπάνω και απλώς να δεχτεί το γεγονός πως δεν θα δείχνει και στα καλύτερά του στις φωτογραφίες. Αν όµως πρέπει να µείνει στο κρεβάτι, η υπ' αριθµόν δύο επιλογή σας, που το όνοµά της βρίσκεται σίγουρα στην guest list, θα αναλάβει την αντικατάσταση.

Τα ρούχα κάνουν την κουµπάρα

Μην το γελάτε, έχουν συµβεί διάφορα. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση η κουµπάρα να εµφανιστεί µε ντεκολτέ ανάλογο µε το βάθος του Γκραν Κάνιον ή µε φούστα - ζώνη. Και το πιθανότερο είναι ο παπάς να αρνηθεί να σας παντρέψει επικαλούµενος ζήτηµα κοσµιότητας. Αν ξέρετε ότι η µέλλουσα κουµπάρα σας, αν και χρυσό κορίτσι, έχει µια προδιάθεση για εξτρίµ εµφανίσεις, συζητήστε ευγενικά την ανησυχία σας µαζί της. Μια πασµίνα µπορεί να αντιµετωπίσει διακριτικά τις υπερβολικές αποκαλύψεις, τουλάχιστον στη διάρκεια του µυστηρίου.

Στα επείγοντα


Μην προκαλείτε την τύχη σας τις παραµονές της µεγάλης ηµέρας. Αποφύγετε οτιδήποτε µπορεί να σας οδηγήσει στο νοσοκοµείο µε κατάγµατα, διαστρέµµατα ή εκδορές. Αφήστε τα εξτρίµ σπορ και τις έξαλλες χορευτικές φιγούρες στο µπάτσελορ για µια άλλη φορά γιατί ο γύψος, οι επίδεσµοι και οι πατερίτσες δεν ανήκουν στα ενδεδειγµένα νυφικά αξεσουάρ. Αν έχετε στο νου σας κάποια επέµβαση αισθητικής προγραµµατίστε την τουλάχιστον τρεις µήνες πριν από την τελετή. Αν παρ' όλες τις προφυλάξεις σας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι, υπάρχουν πάντα κάποια τρικ για να καλύψετε τα προβλήµατα χωρίς να αναβάλετε το γάµο. Μελανιές, γρατζουνιές και κοκκινίλες δεν θα φαίνονται - πολύ - µε το κατάλληλο µέικ - απ. Ένα σπασµένο χέρι µπορεί να καλυφθεί εύκολα µε µια εσάρπα και να κρατάει µόνιµα την ανθοδέσµη, αρκεί να µην είναι το δεξί. Ο γύψος ενός σπασµένου ποδιού καλύπτεται άνετα µε ένα µάξι νυφικό, ενώ οι πατερίτσες µπορούν να παρακαµφθούν τουλάχιστον στην τελετή, αφού εκεί θα στηρίζεστε ως την είσοδο του ναού στον πατέρα σας και από εκεί κι έπειτα στο σύζυγό σας. Για το πάρτι στολίστε τις πατερίτσες µε λευκές κορδέλες και περιοριστείτε στο να ανοίξετε το χορό µε ένα µπλουζ. Σε περίπτωση που η ζηµιά εντοπίζεται στο πρόσωπο, µπορείτε πάντα να φορέσετε πέπλο ή βέλο.

Έγινε παρεξήγηση

Το χειρότερο που µπορεί να συµβεί την ηµέρα που θέλετε να είναι τα πάντα γιορτινά είναι µια παρεξήγηση που θα καταλήξει σε καβγά. Αν γνωρίζετε ότι υπάρχει ένταση ανάµεσα σε κάποιους από τους καλεσµένους σας (π.χ. φίλοι που έχουν υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν) και πρέπει να καλέσετε και τους δύο, τουλάχιστον φροντίστε να τους βάλετε σε διαφορετικά τραπέζια και σε απόσταση ασφαλείας µεταξύ τους. Αν έχουν προκύψει προβλήµατα ανάµεσα σε δύο συγγενικές ή φιλικές οικογένειες ή υπάρχει αγεφύρωτη αντιπάθεια, µη διστάσετε να τους µιλήσετε πριν από το γάµο. Εξηγήστε τους ότι σε αυτή την ειδική περίσταση καλό είναι να κρατήσουν εµπάθειες και άλλα προσωπικά στην άκρη και τα γάντια του µποξ κρεµασµένα.

Χωρίς πρόσκληση

Ο κολλητός σας βρήκε κοπέλα, η καλύτερή σας φίλη σάς ζήτησε να φέρει στο γάµο και την ξαδέλφη που έτυχε να φιλοξενεί και ο κουµπάρος ξέχασε να σας ενηµερώσει πως τελικά στο γάµο σας θα έρθει να τον καµαρώσει και ο αδελφός του. Εσείς έχετε υπολογίσει τις ακριβείς θέσεις στα τραπέζια της δεξίωσης και στην πραγµατικότητα δεν υπάρχει χώρος. Σε πρώτη φάση είναι δικαίωµά σας να αρνηθείτε, φυσικά, αλλά εδώ που τα λέµε θα έπρεπε να είχατε προνοήσει. Αν δεν έχετε κανονίσει να υπάρχει και ένα έξτρα τραπέζι για τους έκτακτους καλεσµένους, ζητήστε από τον υπεύθυνο του χώρου της δεξίωσης να στριµώξει ένα ακόµα σερβίτσιο σε κάποιο από τα τραπέζια.

Piece of cake


Δοκιµάσατε δεκάδες για να βρείτε τη µία. Όµως για κάποιο λόγο το ζαχαροπλαστείο δεν παρέδωσε στο χώρο της δεξίωσης την τετραώροφη τούρτα σας ποτέ. Δεν χρειάζεται να χάσετε το µυαλό σας. Ζητήστε από τον υπεύθυνο του κέτερινγκ να αυτοσχεδιάσει ακόµα κι αν χρειαστεί να φέρει τέσσερις διαφορετικές σοκολατίνες - µία για κάθε όροφο - ή, αν χρειαστεί, να κόψετε ένα λιγότερο φαντασµαγορικό γλυκό µε τον καλό σας. Μην ξεχνάτε πως η τούρτα εµφανίζεται µόνο για πέντε λεπτά και µε τον κατάλληλο στολισµό (λουλούδια, κουφέτα, φρούτα και κορδέλες) κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά.

Μας συγχωρείτε, διακοπή (ρεύµατος)

Ξαφνικά όλα µαυρίζουν. Ευτυχώς πολλοί χώροι δεξιώσεων και ξενοδοχεία διαθέτουν γεννήτριες, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε προκαταβολικά. Σε αντίθετη περίπτωση προσπαθήστε να δείτε τη ροµαντική πλευρά της υπόθεσης και ξεφορτώστε τις λαµπάδες από το αυτοκίνητο για να φτιάξετε ατµόσφαιρα. Λογικά θα υπάρχουν ούτως ή άλλως κεριά στο χώρο της δεξίωσης (ή στην εκκλησία). Όσο για τη µουσική, όλο και κάποια καλλίφωνη καλεσµένη θα προσφερθεί να αναλάβει το πρόγραµµα.

Έρχεται βροχή


Ενας από τους µεγαλύτερους φόβους κάθε υποψήφιας νύφης είναι ο καιρός. Δυστυχώς δεν µπορείτε να το γνωρίζετε πέντε µήνες πριν. Όµως στο www.meteo.gr θα βρείτε τις πιο έγκυρες µετεωρολογικές προβλέψεις για µέχρι και τέσσερις ηµέρες νωρίτερα ώστε να έχετε προετοιµαστεί κατάλληλα.

Σβήνω, χάνοµαι...

Το έντονο στρες έχει πολλές παρενέργειες αλλά συχνά δεν το υποπτευόµαστε για τις διάφορες ενοχλήσεις που εµφανίζονται ξαφνικά. Αν νιώσετε πόνο στο στοµάχι, ζαλάδα ή δυσκολία στην αναπνοή, πιθανότατα βρίσκεστε στα πρόθυρα κρίσης πανικού. Πάρτε βαθιές αναπνοές, καθήστε κάπου άνετα και προσπαθήστε να ηρεµήσετε και να σκεφτείτε ότι αύριο όλα αυτά θα έχουν τελειώσει. Ο επιχείλιος έρπης είναι επίσης σύµπτωµα άγχους και µπορεί να αντιµετωπιστεί µε λίγο οινόπνευµα, αν βρίσκεται στην αρχή, αλλά και µε ανάλογα σκευάσµατα που θα σας προτείνει ο φαρµακοποιός, ενώ τυχόν σπυράκια καλό είναι να αποφύγετε να τα πειράξετε. Προµηθευτείτε ένα από τα ειδικά προϊόντα άµεσης δράσης και στη συνέχεια καλύψτε τα διακριτικά µε κονσίλερ. Αν νιώθετε δηµιουργική και ανάλογα µε το πού βρίσκεται, µπορείτε να µεταµφιέσετε το σπυράκι σε ελιά µε ένα καφέ µολύβι µατιών ή να το καλύψετε µε αυτοκόλλητο στρας.

Το σπάσιµο

Διαλέξατε τα παπούτσια σας µε πολλή προσοχή, ακόµα και αν ξέρετε ότι στο τέλος του πάρτι θα τα έχετε απατήσει µε τις µπαλαρίνες σας. Ο αστάθµητος παράγοντας όµως µπορεί να εµφανιστεί και εδώ. Αν σπάσει το τακούνι σας στο δρόµο προς την εκκλησία και το περίπτερο δεν έχει ισχυρή κόλλα στιγµής, υπάρχει πάντα η λύση της τσιχλόφουσκας. Μασήστε δυο - τρεις µαζί και χρησιµοποιήστε τις για να στερεώσετε το σπασµένο τακούνι. Δεν είναι µόνιµη λύση, αλλά τουλάχιστον για µία ώρα θα σας βοηθήσει να κρατηθείτε στο ύψος σας.

Τσαντάκι έκτακτης ανάγκης

Των φρονίµων τα κορίτσια έχουν µαζί τους τα απαραίτητα στο θαυµατουργό τσαντάκι που κρατάει η µητέρα, η αδελφή ή η κολλητή τους. Το περιεχόµενό του δεν εξαντλείται σε λιπγκλός, λακ και τα έξτρα τσιµπιδάκια αλλά περιέχει επίσης σελοτέιπ ή ταινία διπλής όψεως, που είναι ιδανικά για ξηλωµένα στριφώµατα και σκισίµατα αφού µπορείτε να τα τοποθετήσετε στο πίσω µέρος του υφάσµατος και να µη φαίνεται η ζηµιά.

Παραµάνες και κόλλα µπορούν πάντα να φανούν χρήσιµα, όπως και το σαπουνάκι µοδιστρικής για τους λεκέδες. Τέλος, θα σας φανεί χρήσιµο ένα συρραπτικό για να στερεώσετε το σουτιέν που χάλασε ή ακόµα και το πουκάµισο του γαµπρού ο οποίος ξέχασε τα µανικετόκουµπα.

πηγη:in.gr

Gravatar
Posted by gamosgamos.gr 05/08/2013 Categories: gamos γαμος
BasePortals Ltd
Rate this Content 0 Votes
  • RSS
  • Subscribe

Statistics

  • Entries (110)

διαφημηστικη θεση

γαμος

↑ Grab this Headline Animator

Subscribe to γαμος γαμος